Selected by WORLDEF Webinarları-9

Elektronik Mesaj Onayı

WORLDEF E-Ticaret Vakfı, sektörün önde gelen isimleriyle bir araya geleceğiniz “SELECTED BY WORLDEF WEBİNARLARI” serisinin yeni bölümüne sizi davet ediyor. Bu etkinlikte, “Hangisi Daha Kazançlı: Pazar Yerinde Veya Kendi İnternet Sitenizden Satış Yapmak” konusunu derinlemesine ele alacağız.

Pierre Cardin & Cacharel’in E-ticaret Başkanı Yaprak Aydın konuşmacı olarak katılacak ve WORLDEF E-Ticaret Vakfı Genel Sekreteri Sedat Ateş’in moderatörlüğünde, online satışın iki önemli kanalını karşılaştıran kapsamlı bir sohbet gerçekleşecek. Bu değerli oturumda, kendi internet sitenizden ve pazar yerlerinden satış yapmanın avantajlarını, zorluklarını keşfetme fırsatı bulacaksınız.

Etkinlik Detayları:

Konu: Hangisi Daha Kazançlı: Pazar Yerinde Veya Kendi İnternet Sitenizden Satış Yapmak
Moderatör: Sedat Ateş | WORLDEF E-Ticaret Vakfı Genel Sekreteri
Konuşmacı: Yaprak Aydın | Pierre Cardin & Cacharel E-ticaret Başkanı
Tarih ve Saat: 15 Mayıs Çarşamba, Saat 21.00

Bu webinar, online satış stratejilerinizi optimize etmek, hangi satış yönteminin sizin için daha uygun olduğunu değerlendirmek ve bu alanda etkili metodolojiler hakkında bilgi sahibi olmak isteyen herkes için mükemmel bir fırsat sunuyor.

Katılımınızı sabırsızlıkla bekliyoruz!