Selected by WORLDEF Webinarları-10

Elektronik Mesaj Onayı

WORLDEF E-Ticaret Vakfı, sizleri sektörün önde gelen isimleriyle bir araya getirecek “SELECTED BY WORLDEF WEBİNARLARI” serisinin yeni bölümüne davet ediyor. Bu etkinlikte, müşteri davranışlarını öngörmede yapay zekanın kullanımını ve öğrenen algoritmaları derinlemesine inceleyeceğiz.

QUIN Audience Engine’den Strateji Sorumlusu Faruk Balmumcu konuşmacı olarak yer alacak ve WORLDEF E-Ticaret Vakfı Genel Sekreteri Sedat Ateş moderatörlüğünde “Öğrenen Algoritmalar: Müşteri Davranışlarını Öngörmede Yapay Zekanın Rolü” konusu üzerine kapsamlı bir sohbet gerçekleşecek. Bu değerli oturumda, yapay zekanın nasıl başarılı bir şekilde kullanılabileceğini ve bu teknolojilerin işinize nasıl katkıda bulunabileceğini keşfetme fırsatı bulacaksınız.

Etkinlik Detayları:

• Konu: Öğrenen Algoritmalar: Müşteri Davranışlarını Öngörmede Yapay Zekanın Rolü
  • Moderatör: Sedat Ateş | WORLDEF E-Ticaret Vakfı Genel Sekreteri
  • Konuşmacı: Faruk Balmumcu | QUIN Audience Engine, Strateji Sorumlusu
  • Tarih ve Saat: 29 Mayıs Çarşamba, Saat 21.00

Bu webinar, yapay zekanın müşteri davranışlarını nasıl öngörebildiğini ve öğrenen algoritmaların çoklu veri akışları arasında nasıl işleyebileceğini öğrenmek ve bu alanda kullanılan en etkili yöntemler hakkında bilgi sahibi olmak isteyen herkes için mükemmel bir fırsat sunuyor.

Katılımınızı sabırsızlıkla bekliyoruz!