Selected by WORLDEF Webinarları-10

Elektronik Mesaj Onayı

WORLDEF E-Ticaret Vakfı, sizleri sektörün önde gelen isimleriyle bir araya getirecek “SELECTED BY WORLDEF WEBİNARLARI” serisinin yeni bölümüne davet ediyor. Bu etkinlikte, “Küresel Vitrinde Yerel Renkler: Bölgesel Ürünleri Global Pazarda Öne Çıkarmak” konusunu derinlemesine inceleyeceğiz.

Derimod’un E-ticaret Direktörü Uğur Kargı konuşmacı olarak yer alacak ve WORLDEF E-Ticaret Vakfı Genel Sekreteri Sedat Ateş moderatörlüğünde, bölgesel ürünlerin global pazarlarda nasıl öne çıkarılabileceği üzerine kapsamlı bir sohbet gerçekleşecek. Bu değerli oturumda, küresel vitrinde yerel renkleri nasıl başarılı bir şekilde sergileyebileceğinizi ve bu yaklaşımların işinize nasıl katkıda bulunabileceğini keşfetme fırsatı bulacaksınız.

Etkinlik Detayları:

• Konu: Küresel Vitrinde Yerel Renkler: Bölgesel Ürünleri Global Pazarda Öne Çıkarmak
  • Moderatör: Sedat Ateş | WORLDEF E-Ticaret Vakfı Genel Sekreteri
  • Konuşmacı: Uğur Kargı | Derimod E-ticaret Direktörü
  • Tarih ve Saat: 22 Mayıs Çarşamba, Saat 21.00

Bu webinar, yerel ürünlerinizi global pazarlara taşıma stratejilerini öğrenmek, bölgesel ürünlerinizi uluslararası vitrinde nasıl öne çıkarabileceğinizi anlamak ve bu alanda kullanılan en etkili metodolojiler hakkında bilgi sahibi olmak isteyen herkes için mükemmel bir fırsat sunuyor.

Katılımınızı sabırsızlıkla bekliyoruz!