Yeni pazar yeri “Yetiş+ Çarşı” tanıtıldı

Türkiye’de yeni bir online pazar yeri faaliyete başladı. Yerli e-ticaret platformu Yetiş+ Çarşı’nın lansmanı yapıldı. Yeni pazar yeri, yerel üreticilerin, esnafın ve ürünü satmak isteyen herkesin ürünlerini adil fiyatlarla tüketicilere ulaştırmayı hedefliyor.

Yetiş+ Çarşı

Yeni online pazar yeri Yetiş+ Çarşı’nın lansmanı yapıldı. İstanbul’da bir otelde düzenlenen lansmanda, Yetiş+ Çarşı, Beytülmal Vakfı ve İB Grup Şirketi’nin iş birliğiyle geliştirilen yüzde 98 saf bor gübresi ile ‘Yetiş+Çarşı Organik E-Depo’ da tanıtıldı.

Hızır Global A.Ş. çatısı altından kurulan yeni e-ticaret platformu, “tarladan sofraya daha ucuz ve sağlıklı ürünler” anlayışıyla faaliyete başladı. “Üreticiden tüketiciye” modeliyle tüketicilere organik ürünlere erişim imkanı veren Yetiş+ Çarşı’nın lansmanında ilk e-depo bayilikleri de verildi. Bu iş modelinde girişimcilere düşük maliyetlerle işlerini büyütme ve geniş müşteri kitlesine ulaşma fırsatı sunulduğu kaydedildi.

“Yetiş+ Çarşı, 85 milyonun şirketidir”

Lansmanda konuşan Hızır Global Yönetim Kurulu Başkanı Harun Gündoğan, “Yetiş+ Çarşı’yı bir ticari faaliyet, bir rant beklentisi olarak değil, tamamen 85 milyona bir hizmet sunabilmek, aynı zamanda Türkiye’de e-ticaret platformlarında yerli ve milli olan bir firma olmadığından bunun eksikliğini doldurmak için kurduk. Bütün birimler 85 milyonun şirketidir.” dedi. Gündoğan, Beytülmal Vakfı ile ortaklaşa üretilen bor gübresiyle de Türkiye’deki topraklardaki kimyasal oranını temizlemeyi amaçladıklarını belirterek, “Topraklarımızdaki kimyasalın yok olması için bor gübreli üretimimize devam edeceğiz. Bor gübresi halka satılmıyor. Ürün üretmek isteyen, hasat almak isteyen herkese bedava verilecek. Üretmiş olduğu ürünü Beytülmal Vakfı’na satmak şartıyla verilecek.” ifadelerini kullandı.

Yetiş+ Çarşı hakkında

Türkiye’nin yenilikçi pazar yeri Yetiş+ Çarşı, Hızır Global A.Ş.’nin bir markası olarak faaliyete başladı. Giyimden teknolojiye, gıdadan ev eşyalarına kadar geniş ürün yelpazesi sunan platform, yerel üreticilere ve işletmelere destek veriyor. Yetiş+ Çarşı, yerel ekonomiyi canlandırmak ve Türkiye’nin ekonomik bağımsızlığını güçlendirmek için, yabancı yatırımları kabul etmeyen ve tamamen kendi öz sermayesiyle kurulan yerli bir platform olarak dikkat çekiyor. Yetiş+ Çarşı, düşük komisyon oranlarıyla yerli işletmelerin büyümesini destekliyor.