Migros, “Migros Yemek” uygulamasıyla online yemek siparişi sektörüne adım attı

migros yemek

Online kanallardaki atılımlarını; Migros Sanal Market, Migros Hemen, Macroonline ve Tazedirekt hizmetlerini çatısı altında bulunduran “Migros One” ile sürdüren Migros,  Migros Yemek ile online yemek siparişi sektörüne giriş yaptı. Platformun yeni hizmeti, Migros uygulamasındaki mevcut Sanal Market, Migros Hemen ve Migros Ekstra sekmelerinden sonra yeni bir sekme olarak müşterilerle buluşacak.

Migros Yemek, Türkiye’nin 81 ilinde hizmet vermeyi hedefliyor

Online kanallar üzerinden gerçekleştirdiği atılımlarını sürdüren ve son olarak Migros Yemek hizmetini devreye alarak online yemek siparişi sektörüne giriş yapan Migros, ilk olarak İstanbul Ataşehir’de yemek servisine başlayan uygulamanın, Temmuz ayı itibariyle İstanbul’un büyük bir bölümü, Ankara ve İzmir’de hizmet vereceğini açıkladı.

Şirketten yapılan açıklamada, faaliyete geçen yeni uygulamanın hızlı bir biçimde hizmet ağını genişletmesinin hedeflendiği belirtilirken, uygulamanın ilerleyen dönemde Türkiye’nin 81 iline yaygınlaştırılacağı açıklandı.

“Sektörümüzde önemli bir adım daha atmaktan mutluluk duyuyoruz”

Migros One Genel Müdürü Orçun Onat konu hakkında yaptığı açıklamada, sundukları yeni hizmette tüketicilerin hayatlarına değer katmayı hedeflediklerini söyledi. “Migros Yemek, kaliteli hizmet anlayışı ve restoran çeşitliliği ile uygulamamıza önemli ölçüde trafik getirecek.” diyen Onat, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ayrıca, yeni uygulamamız ile güçlü teslimat altyapımızı kullanarak, siparişleri yüksek hizmet kalitesi ve uygun fiyatlarla müşterilerimizle buluşturacağız. Sektörümüzde önemli bir adım daha atmaktan mutluluk duyuyoruz.”

Migros Food Direktörü Gülfem Karcı ise, yeni hizmetleri için farklı mutfak türlerinden birçok restoranla anlaştıklarını belirterek, “Online yemek siparişi deneyimini iyileştirerek fark yaratmayı amaçladığımız yeni hizmetimiz Migros Yemek’i müşterilerimizle buluşturacağımız için çok heyecanlıyız.” dedi.