egaranti ikinci yatırım turunda!

egaranti

egaranti platformu, API tabanlı sistemi ile şirketlerin ürün garanti belgelerini kısa süre içinde dijitalleştiriyor. Tüketicilerin garanti süreçlerini tek bir uygulamadan kolayca yönetmelerini ve takip etmelerini sağlayan egaranti, halen 110’dan fazla firma ve 24 partner ile 250 binden fazla kullanıcıya hizmet veriyor. egaranti sistemine dahil olan farklı sektörlerdeki firmalar; e-ticaret altyapılarını, pazar yerleri entegrasyonlarını ve fiziksel satış kanallarındaki CRM sistemlerini saniyeler içerisinde entegre ederek, garanti süreçlerini tek bir noktada yönetmeyi sağlıyor.

Yatırım turunda 18 milyon liralık fon hedefleniyor

egaranti, Startup Burada platformunda kitle fonlaması ile ikinci yatırım turuna çıktı. 27 Kasım – 27 Aralık 2023 tarihleri arasındaki yatırım turunda, şu ana kadar 500’den fazla yatırımcı yaklaşık 10 milyon lira yatırım yaptı. Yatırım tutunda 18 milyon liralık fon toplanması hedefleniyor. Kampanyaya 2 milyon 500 bin TL ve üzeri yatırım yapan yatırımcılara yaptıkları toplam yatırım tutarının yüzde 25’i kadar; 1 milyon lira ve üzeri yatırım yapan yatırımcılara da yatırım tutarının yüzde 10’u kadar ilave bedelsiz pay verilecek. Kampanyada yüzde 20 fazla fonlama izni bulunuyor.

KAMPANYA HAKKINDA BİLGİ ALMAK VE YATIRIM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!

Kamil Kınacı: Yatırımcılarımızın memnun olacağı bir yatırım fırsatı sunuyoruz

egaranti CEO’su Kamil Kınacı, 1 yıl önce çıktıkları ilk yatırım turuna 2.8 milyon lira fon sağladıklarını belirterek, “Ağustos 2022’de 25 milyon lira değerleme üzerinden 2.8 milyon liralık tohum öncesi yatırım turunu tamamladık. Şimdi ikinci yatırım turuna çıktık. Şu ana kadar toplamda hedefimizin yüzde 40’ı tamamlandı. Farklı yatırımcılar, paya dayalı kitle fonlama üzerinden yatırım yaparak, egaranti’nin bir parçası olabilir. Gelecek vadeden bir iş modeli ile yatırımcılarımızın memnun olacağı bir yatırım fırsatı sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Sinan Peksoy: Yazılımımızı daha ileri teknolojilerle geliştirmeyi hedefliyoruz

Egaranti CMO’su Sinan Peksoy ise, “Kitle fonlama sistemi ile yatırım tutun katılan veya katılacak yatırımcılar, girişimimize değer katıyor. Topladığımız fonlarla yeni nesil algoritmalarla geliştirdiğimiz yazılımımızı daha ileri teknolojilerle geliştirmeyi hedefliyoruz. Ayrıca, global pazarlara açılmak için de hem sistemimizi hem de ekibimizi güçlendirmeyi amaçlıyoruz. Türkiye’de ve globalde markamızın bilinirliğini arttırmak da hedeflerimiz arasında. Büyük, küçük tüm yatırımcılar için gelecek vadediyoruz.” sözlerini kaydetti.

egaranti nedir?

egaranti, 2021 Kasım ayında Kamil Kınacı, Sinan Peksoy ve Faruk Yılmaz tarafından kuruldu. 2022 yılında faaliyete başlayan girişim, halen 12 kişilik bir ekiple hizmet veriyor. Halen 110’dan fazla firma ve 24 partner ile 250 binden fazla kullanıcıya hizmet veren egaranti, garanti süreçlerini dijitalleştiriyor.

egaranti platformu, firmaların e-ticaret sistemler, pazar yerleri entegrasyonları ve CRM sistemlerini saniyeler içinde entegre ederek garanti işlemlerini merkezileştiren ve dijitalleştiren platform, tüketicilere, ürünlerin garanti süreçlerini tek bir platformda yönetme imkanı veriyor.

Garanti belgelerinden kullanım kılavuzlarına kadar ürünlerin tüm bilgilerini dijitalleştiren egaranti, markalara müşterileri ile daha hızlı iletişime geçmesi için “dijital yollar” kuruyor. Ayrıca, ek garanti ve sigorta gibi seçenekler de sunuluyor. Türkiye pazarında büyük başarılar gösteren girişim, önümüzdeki sene İngiltere’ye açılmayı hedefliyor.

egaranti Kurucu Ortağı ve CMO’su Sinan Peksoy, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, egaranti’nin kuruluş hikayesini şu sözlerle özetledi;

“2018 yılında İstanbul’a üniversite nedeniyle geldiğim zamanlarda kurduğum Eminönü’nde bir saat markası vardı. Tüm süreci sıfırdan kurduğumuz, zamanla Çin’den ithalat yapmaya başladığımız bir iş haline geldi. Hiç unutmuyorum, akşam 18.30 gibi kargoları teslim ettik. Bir müşterimiz alelacele arıyor; ‘Üründen garanti belgesi çıkmadı. Siz nasıl iş yapıyorsunuz? Hani bunun garantisi vardı?’ diye başladı. Hemen dedim, ‘Yarın kargoluyorum, sorun etmeyin. Hiç problem yok, rahat olun.’ Ertesi gün gönderdim, almadı; geri geldi. Tekrar istedi, bana gelmedi dedi. Bir daha gönderdik, yine almadı, geri geldi. En son para iadesi yaptım; artık git gel kargo bedeli, ürün bedelini geçti, bıktırdı beni. Tam o sırada, ‘’Biz bu garanti belgelerini neden dijitalleştirmiyoruz?’’ dedim…”

egaranti HAKKINDA DAHA FAZLA BİLGİ ALIN!