Ara
Close this search box.

WORLDEF, Threads’ta! Threads Nedir, Nasıl Kayıt Olunur?

threads

Threads, Twitter benzeri bir sohbet uygulaması olarak piyasaya sürüldü. Twitter’a rakip olan Threads, Facebook ve Instagram’ın çatı şirketi Meta bünyesinde geliştirildi. Metin tabanlı sohbet platformu Threads, Avrupa Birliği (AB) ülkeleri hariç 100’den fazla ülkede kullanıma sunuldu. AB’de kullanıcı verilerine dair düzenlemeler sebebiyle henüz kullanılamıyor.

Threads Nedir?

Threads, Meta tarafından Elon Musk’ın sahibi olduğu Twitter’a rakip olarak lanse ediliyor. Zira uygulama, birçok yönden Twitter’ı andırıyor. Uygulamanın arayüzü Twitter’a benzerliği ile dikkat çekiyor. Meta, Threads’te toplulukların ilgilendikleri konulardan trend konulara kadar her şeyi tartışabileceğini açıkladı. Yapılan açıklamada, “İlgilendiğiniz şey ne olursa olsun, sevdiğiniz içerik oluşturucuları ve aynı şeyleri seven diğerlerini takip edip onlarla doğrudan bağlantı kurabilirsiniz. Fikirlerinizi ve düşüncelerinizi dünyayla paylaşmak için kendinize ait sadık bir takipçi kitlesi oluşturabilirsiniz.” ifadelerine yer verildi. Threads’te tek paylaşımda 500 harfe kadar paylaşım yapılabiliyor. Twitter’da olduğu gibi yazılı mesajların yanı sıra çeşitli linkler, fotoğraflar ve videolar paylaşılabiliyor.

Threads’e Nasıl Kayıt Olunur?

Peki, Threads’a nasıl kayıt olunur? Threads uygulaması AppStore ve PlayStore üzerinden indirilebiliyor. iOS ve Android işletim sistemlerinde kullanılabilen uygulamanın henüz masaüstü paneli bulunmuyor. Kullanıcılar Instagram hesaplarını kullanarak platforma kayıt olabiliyor. Instagram’daki takip ettikleri mevcut kişileri tek tuşla takip edebiliyor. Ayrıca, Instagra profili Threads’a entegre edilebiliyor. Bununla birlikte Threads hesabı açmak için Instagram hesabı olması şart değil! Yani Instagram hesabı olmayan kullanıcılar da Threads kayıt işlemleri ile Threads profili oluşturabiliyor.

Ünlü markalar Threads’a Akın Etti

Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg, Threads açıldıktan sonra “Threads’e hoş geldiniz” mesajını paylaştı. Zuckerberg, uygulama kullanıma sunulduktan sonra ilk 4 saat içinde 5 milyondan fazla kişinin platforma katıldığını duyurdu. Dünyanın önde gelen markaları ve ünlü isimler de platformda yerini alarak, paylaşımlar yapmaya başladı. Uzmanlar, Twitter’daki değişikliklerden memnun olmayan kullanıcıların Threads’a büyük ilgi gösterdiğini belirtiyor.

WORLDEF de Therads’ta!

Threads

Uluslararası e-ticaret platformu WORLDEF de Threads’ta yerini aldı! https://www.threads.net/@worldefnet hesabını çok sayıda kullanıcı takip etti. WORLDEF, diğer sosyal medya platformlarında olduğu gibi e-ticaret ve e-ihracat gündemine dair önemli gelişmeler, haberler, dikkat çeken içerikler ve etkinlikler gibi paylaşımları ile e-ticaret ve e-ihracat ekosisteminin nabzını tutmaya devam edecek!

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Mubadala Getir
Markalar

Getir’in Mubadala’ya devri onaylandı!

Hızlı teslimat ve e-ticaret platformu Getir, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) merkezli yatırım şirketi Mubadala’ya devrediliyor. Rekabet Kurumu, Mubadala’nın devir başvurusunu onayladı.

Days
Hours
Minutes
Seconds