Ara
Close this search box.

WORLDEF Prime, İş Bankası müşterilerine yüzde 50 indirimle sunuluyor

prime

WORLDEF’in ana iş ortağı İş Bankası’nın müşterileri, WORLDEF Prime hizmetlerinden indirimli faydalanabilecek. Buna göre, WORLDEF ile İş Bankası arasında ana iş ortaklığı kapsamında, firmalara e-ihracat, e-ticaret ve dijital pazarlama konularında online eğitim hizmeti sunan WORLDEF Prime’ın 1 yıllık üyeliği İş Bankası müşterilerine yüzde 50 indirimle sunuluyor.

WORLDEF Prime nedir?

WORLDEF Prime; alanında uzman onlarca eğitmenin katkısıyla oluşturulmuş bir e-ihracat eğitim ve network platformudur. Girişimci, profesyonel ya da yeni mezun kişilerin e-ticaret, e-ihracat ve dijital pazarlama için ihtiyaç duyacakları tüm bilgiler ve gereksinimler bu platform sayesinde kolay bir şekilde elde edilebiliyor.

Alanında uzman onlarca eğitmenin katkısıyla oluşturulmuş bir e-ihracat eğitim ve network platformu olan WORLDEF Prime, e-ticaret ve e-ihracat online eğitimlerden A’dan Z’ye E-İhracat Kitabı’na; web seminerlerden e-ihracat yazılım çözümlerine kadar birçok konuda ayrıcalıklı hizmetler sunuyor.

WORLDEF Prime, geleneksel e-ticaret programlarından farklı olarak e-ticaret ve e-ihracat girişimcisi olmak isteyen kişi ve kurumların tüm ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla modellendi. Bu kapsamda, Türkiye’nin ihtiyacı olduğu e-ticaret ve e-ihracat alanındaki nitelikli işgücünün yetiştirilmesi amaçlanıyor.

WORLDEF Prime mezunlarının e-ticarete ve e-ihracata başlarken ihtiyaç duyduğu tüm bağlantılar, Türkiye’nin Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) onaylı ile e-ticaret okulu WORLDEF BUSINESS SCHOOL (WBS) tarafından sağlanıyor. WORLDEF ekosistemindeki başarılı e-ihracatçıların tecrübelerini aktardıkları Deneyim Paylaşım Toplantıları sayesinde Prime mezunları hızlı bir şekilde e-ihracata adapte olabiliyor.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Amazon
Markalar

Amazon, 250 bin kişiyi işe almayı planlıyor

Amazon, yaklaşan tatil alışveriş sezonunda ABD’de 250 bin ulaşım ve depo çalışanı almayı planlıyor. E-ticaret harcamalarının 2024’ün son çeyreğinde genel tatil satışlarını geride bırakması bekleniyor.

Kırgızistan e-ticaret
E-Ticaret

Kırgızistan E-Ticaret Parkı kuracak

Kırgızistan E-Ticaret Parkı kurmayı planlıyor. Kırgızistan Ekonomi ve Ticaret Bakanlığı, ilgili yasa tasarısını kamuoyunun tartışmasına sundu.

Days
Hours
Minutes
Seconds