WORLDEF Magazine’in 15. sayısı yayımlandı!

WORLDEF Magazine

WORLDEF Magazine, e-ticaret ve e-ihracat yapan ya da yapmak isteyen firmalara ve kişilere ekosistem hakkında dikkat çeken haberler ve makaleler sunmayı amaçlıyor. Ekosistemin aktörlerine vizyon katmayı hedefleyen dijital dergi, WORLDEF editörleri ve yazarları tarafından hazırlanıyor. Ayda bir yayımlanan derginin 15. sayısı worldefvakfi.org’te ve dijital dergi platformlarındaki yerini aldı. WORLDEF Magazine; Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone’un dergi platformlarından ve https://worldefvakfi.org/magazine adresinden ücretsiz olarak indirilebiliyor.

WORLDEF Magazine’in 15. sayısında neler var?

Girişimcilerin güvenli limanı: İSTKA

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda hizmet veren İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) Genel Sekreteri İsmail Erkam Tüzgen, ajansın girişimcileri destekleyen projelerini WORLDEF Magazine’e anlattı.

Destek verdikleri programdaki bir girişimcinin Spacex ve NASA’ya ürün sattığını belirterek, ücretsiz yazılımcı okulu “Ecole42” projesi ile her yıl 800 yazılımcı yetiştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

“Bir girişimin unicorn olma ihtimali başınıza yıldırım düşme ihtimalinden daha düşük. Bu ekosistem böyle bir ekosistem…” diyen Tüzgen, yetkinliğin önemine işaret ederek, “Yetkinliğin evrakın önüne geçmesi lazım. Devlet ve kamu açısından da böyle, toplum nezdinde de böyle olması lazım.” ifadelerini kullandı.

Diğer başlıklar

WORLDEF Magazine’de 15. sayısındaki diğer başlıklar şöyle;

• Vision Talks’ta e-ticaretin devleri buluştu
  • Metaverse, milyarlarca dolarlık e-ticarete ev sahipliği yapacak
  • Online pazaryerleri fiili alışveriş seçeneği haline geliyor
  • E-ticaret liderleri pazaryerlerinde rekabeti konuştu
  • Otomotivde e-ihracatın 6 avantajı
  • 2022’de e-ticaret için SEO ipuçları
  • 2022’de e-ticarette başarı sağlayacak ürün özellikleri
  • Pazarlamada 3D deneyimler zorunluluk haline geliyor
  • Z kuşağını hedeflemede mikro influencer etkisi

WORLDEF Magazine’in tüm sayıları için tıklayın!

WORLDEF Magazine 15. sayısını ücretsiz indirmek için tıklayın!