Ara
Close this search box.

WORLDEF, CFO Summit 2020’nin etkinlik partneri oldu

CFO Summit’in online altyapısı, WORLDEF’in online etkinlik markası FOCUS ON EVENT (FOEVENT) tarafından sağlanıyor.

Ekonomi ve iş dünyasını bir araya getiren CFO Summit, Covid-19 önlemleri çerçevesinde bu yıl online olarak düzenlenecek. 17 Kasım 2020 Salı günü 09:30-16:00 saatleri arasında online ortamda düzenlenecek zirve, Türkiye’nin finans/ekonomi alanında en önemli karar alıcılarına ve düşünce önderlerine ev sahipliği yapacak.

Türkiye’nin önde gelen firmalarının üst düzey yöneticileri ve CFO’ları ve finans/bankacılık sektörü orta ve üst düzey yöneticilerinin katılacağı zirvede, finans/ekonomi alanında uzman akademisyenler ve sektör danışmanları da yer alacak. Ayrıca, uzman basın mensupları ve düşünce önderleri, finansal yönetim danışmanları ve önde gelen ekonomist, stratejist ve sektör duayenleri de CFO Summit 2020’nin katılımcıları arasında yer alıyor.

CFO Summit 2020 konuşmacıları

Zirvenin online altyapısı FOEVENT tarafından sağlanıyor

Bu yıl “Reconnect (Yeniden Bağlan)” temasında düzenlenen zirve hakkında yapılan açıklamada, “2020 yılı ekonomi ve iş dünyası için zorlu bir yıl olarak başladı ve hala etkileri sürüyor. Yaşanan kopuşun ardından öngörüler neler, ne yaşadık ve şimdi ne yapacağız? CFO Summit 2020 bu seneki temasında RECONNECT diyor ve tüm bunları tartışarak hayatın ve sektörün kalbine yeniden bağlanıyor.” denildi.

Zirvenin online altyapısı WORLDEF’in sanal etkinlik markası FOEVENT tarafından sağlanacak. Ayrıca, zirvenin davet operasyonu da FOEVENT tarafından yürütülüyor. Fortune Türkiye ve DataExpert işbirliği ile düzenlenecek zirvenin moderatörlüğünü STFA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Nas yapacak.

Zirvede konuşma yapacak isimlerden bazıları şunlar; Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay, Borusan Otomotiv CEO’su Hüseyin Kadri Samsunlu, Shell Global VP Finance Philip Sanderson, Alarko Holding Genel Müdürü Ümit Nuri Yıldız, EBRD Türkiye Direktörü Arvid Tuerkner, Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, IC Holding CEO’su Murad Bayar, Fortune Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Şule Laleli.

En etkin 50 CFO açıklandı

Öte yandan, etkinliğin partnerlerinden Fortune Türkiye ve DataExpert işbirliği ile yapılan “Türkiye’nin En Etkin Finans Liderleri Araştırması” sonuçları Fortune Türkiye dergisi ekim sayısında açıkladı. Bu sonuçlara göre “En Etkin 50 CFO” düenlenen törenle ödüllendirildi. Ödüller, 11 Kasım 2020 Çarşamba günü Hilton Bomonti Otel’de düzenlenen ödül töreni ile sahiplerini buldu.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Amazon
Markalar

Amazon, 250 bin kişiyi işe almayı planlıyor

Amazon, yaklaşan tatil alışveriş sezonunda ABD’de 250 bin ulaşım ve depo çalışanı almayı planlıyor. E-ticaret harcamalarının 2024’ün son çeyreğinde genel tatil satışlarını geride bırakması bekleniyor.

Kırgızistan e-ticaret
E-Ticaret

Kırgızistan E-Ticaret Parkı kuracak

Kırgızistan E-Ticaret Parkı kurmayı planlıyor. Kırgızistan Ekonomi ve Ticaret Bakanlığı, ilgili yasa tasarısını kamuoyunun tartışmasına sundu.

Days
Hours
Minutes
Seconds