Ara
Close this search box.

WORLDEF 2030’a hazır

worldef

WORLDEF Yeni Yıl Hedefleri ve Gelecek Vizyonu” çalıştayı 2022 yılı değerlendirmesi, 2023 hedefleri ve 2030 vizyonu başlıkları altında gerçekleştirildi. Elite World Sapanca Hotel’de düzenlenen çalıştaya WORLDEF Başkanı Ömer Nart, Genel Müdür Yardımcıları Serkan Çakır ve Hasan Basri Demir’in yanı sıra WORLDEF ekibi katıldı.

Stratejik Yönetim Danışmanı Dr. Kamil Bayar’ın mentorluğunda düzenlenen çalıştayda, WORLDEF’in yol haritası hazırlanırken, gelecek planlamalarına dair stratejiler paylaşıldı.

Ekipler arasında fikir alışverişleri oluşturularak beyin fırtınası etkinliklerinin yapıldığı çalıştayda, 2023 hedefleri doğrultusunda vizyon ve misyon programlaması yapıldı.

2023 hedefleri ve planlamalarının şirket içi birimlerin beraber planlamaları üzerine gerçekleştirilen çalıştayda, aynı zamanda 2030 yılına kadar WORLDEF’in gelecek vizyonu için yol haritası hazırlandı. Çalıştayda, ortaya çıkan düşünceler ve öneriler strateji programlamasıyla ele alındı.

WORLDEF ekiplerinin bir araya gelerek oluşturduğu takım stratejilerinin sonuçları da ele alınarak, uluslararası ve ulusal hedefler raporlandı.

worldef

WORLDEF yeni projelere hazırlanıyor

WORLDEF Başkanı Ömer NART, Genel Müdür Yardımcıları Serkan Çakır ve Hasan Basri Demir yapılan çalıştayda ekiplerin görüşlerini ve ortaya çıkan önerileri yakından takip etti.

WORLDEF Başkanı Ömer NART’ın konuşması ile sona eren çalıştayda, gelecek planları ve yeni projeler için ilk fikirler üretildi. NART, ekiplerin arasındaki fikir alışverişlerinin önemli olduğunu belirterek, çalıştayda öne sürülen fikirler ve mevcut durum hakkındaki görüşleri önemseyerek planlamalar yapacaklarını aktardı.

WORLDEF’in gelecek vizyonu ve iş planlarına dair çalışmaların sürdüğünü aktaran Ömer NART, “İş planlarımız şekillenmeye başladı. Çok yakında yeni girişimlerimizi paylaşıyor olacağız. WORLDEF ailesi olarak çok daha iyi işlere imza atacağız.” dedi.

 

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Amazon
Markalar

Amazon’da “ofise dönüş” krizi

Amazon çalışanları arasında yapılan bir ankete göre, çalışanların neredeyse 4’te 3’ü ofise dönüş zorunluluğunun ardından istifa etmeyi düşünüyor.

Days
Hours
Minutes
Seconds