Ara
Close this search box.

WORLD ECOM EXPO biletleri tükendi!

world ecom expo
world ecom expo

Antalya, Türkiye’nin bu ölçekteki ilk e-ticaret etkinliği olan WORLD ECOM EXPO’ya ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Uluslararası e-ticaret ve e-ihracat platformu WORLDEF’in Türkiye İş Bankası ana iş ortaklığı ile organize ettiği etkinlik yoğun bir ilgiyle karşılaşırken, biletler etkinliğin günler öncesinden tükendi.

WORLD ECOM EXPO’ya yoğun ilgi

Türkiye’nin bu ölçekte gerçekleştirilecek ilk e-ticaret etkinliği olan WORLD ECOM EXPO, yoğun ilgiyle karşılandı. E-ticaret ekosisteminin en önemli oyuncularını bir araya getirecek olan etkinliğin biletleri günler öncesinden tükendi.

Türk firmaların yabancı pazaryerleri ve e-ticaret aktörleri ile bir araya geleceği WORLD ECOM EXPO’da 3 gün boyunca e-ticaret ve e-ihracat şöleni yaşanacak. Etkinlikte, B2B eşleştirme sistemi sayesinde farklı alanda ürün ve hizmet sunan katılımcılarla doğrudan iletişim imkânı sunulacak. Bu sayede katılımcı firmalar, global iş birlikleri ve sponsorluk fırsatları elde edebilecek.

Türkiye’nin bu ölçekteki ilk e-ticaret etkinliği: WORLD ECOM EXPO

WORLDEF’in Türkiye İş Bankası ana iş ortaklığı ile organize ettiği WORLD ECOM EXPO “Türkiye’nin bu ölçekteki ilk e-ticaret etkinliği” olma özelliği taşıyor. E-ticaret ekosisteminin en önemli aktörlerini bir araya getirecek olan ve karşılaştığı yoğun ilgi sonucunda biletleri günler öncesinden tükenen etkinlik kapsamında, 35’ten fazla ülkeden gelecek olan binin üzerindeki şirket, firmalara çok çeşitli e-ticaret ve e-ihracat fırsatı yaratacak.

WORLD ECOM EXPO, 29-30-31 Mart 2022 tarihleri arasında 3 gün boyunca Antalya’daki Pine Beach Belek’te düzenlenecek. E-ticaret ekosisteminin yerli ve yabancı tüm paydaşlarının buluşacağı etkinlikte, 75’ten fazla stantta network olanakları sunulacak.

Okan Bayülgen, WORLD ECOM EXPO’da

Organizasyon, sürpriz konu ve konuklara da sahne olacak. Ünlü talk showcu Okan Bayülgen, etkinlikteki bir oturumda moderatör olacak. “Okan Bayülgen ile Metaverse Talk Show” etkinliğinde e-ticaret özelinde metaverse konuşulacak. IdeaSoft ve Hollanda merkezli Ultra Fulfilment Center sponsorluğunda gerçekleştirilecek talk show, önemli isimleri ağırlayacak. Etkinlikte sürpriz konuklar da yer alacak. Konuklardan bazıları şunlar: Sefamerve kurucusu Mehmet Metin Okur,  4129 Grey CEO’su Alemşah Öztürk, Next Akademi Başkanı Levent Erden, Ideasoft Kurucusu ve CEO’su Seyhun R. Özkara.

WORLD ECOM EXPO hakkında

“Ecom Matchmaking” temasının ele alınacağı organizasyon, e-ticaret ekosisteminin paydaşlarına e-ticaret özelinde küresel çapta vizyon sağlama amacı taşıyor. Perakendecilerden servis sağlayıcılara, global pazaryerlerinden satıcılara, girişimcilerden yatırımcılara kadar çok sayıda paydaşa ev sahipliği yapacak olan etkinlik; e-ticaret odaklı B2B eşleşmelere ve küresel iş birliklerine zemin hazırlamayı hedefliyor. Üç gün 2 gece Antalya’daki Pine Beach Belek’te konaklamalı olarak düzenlenen e-ticaret etkinliği, e-ticaret ekosisteminin tüm paydaşlarını buluşturuyor.

Etkinlikte 35 ülkeden 1200’den fazla katılımcı ve 50’den fazla konuşmacı yer alıyor. Ayrıca, 43 global pazaryeri, 27 küresel yatırımcı ve girişim sermayeleri, 137 küresel perakende markaları da Türkiye’nin bu konseptteki ilk e-ticaret etkinliğine katılıyor. Hem tatil hem eğlence hem de iş toplantısı konseptinde organize edilen WORLD ECOM EXPO, e-ticaret ekosisteminde bu ölçekte ilk etkinlik olacak.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Days
Hours
Minutes
Seconds