Ara
Close this search box.

Lojistik şirketi Whilst, yeni kargo merkezleri açacağını duyurdu

kargo
kargo

Kargo dağıtım tesisleri için çok önemli ve popüler bir bölge olan Magna Park South, Lutterworth’da en büyük yeni bina yaklaşık 28 bin metrekare büyüklüğünde olacak. Dağıtım tesisleri için çok popüler bir bölge olan Magna Park South, Lutterworth pazarında yer alacak. Bu depo, 28 adet rampa ve 41 ağır yük aracına sığacak bir park alanı ile faaliyet gösterecek. Depoya, 2 yerden erişim sağlanabilecek.

Yılda yaklaşık 3,6 milyardan fazla kargo teslimatı

Büyüklüğü 12 bin metrekarenin üzerinde olan yeni depo, geçtiğimiz sonbaharda Northampton’daki Moulton Park’ta açılan deponun tam yanında olacak. Üçüncü ve son deponun büyüklüğü ise 3 bin 200 metrekare olacak. Yeni depo, Whistl’in geçen yıl satın aldığı Clientbase Fullfilment şirketinin hizmetleri için kullanılacak.

Whistl’ın Birleşik Krallık’ta toplam 130 bin metrekarenin üzerinde 11 deposu bulunuyor. Şirket, temel olarak orta seviyeli B2C ve B2B perakendecilerini hedefliyor.

Şirket CEO’su Nick Wells, “Yeni müşteri talebine karşılık olarak, önemli ölçüde yatırımlar yapıyoruz. Northampton’ı birkaç hafta içinde doldurmayı başardık. Müşterilerimizin her geçen gün artan taleplerini karşılayacak esnekliğe ve ölçeğe sahibiz.” dedi.

Whistl, yurtiçi ve yurtdışı bağlantılı kargo çözümleri ve teslimatları, reklam hizmetleri gibi servisler sağlayan bir şirkettir. Şirket, Birleşik Krallık’ta faaliyet gösteriyor ve yılda yaklaşık 3,6 milyardan fazla kargo teslimatı yapıyor.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Amazon
Markalar

Amazon, 250 bin kişiyi işe almayı planlıyor

Amazon, yaklaşan tatil alışveriş sezonunda ABD’de 250 bin ulaşım ve depo çalışanı almayı planlıyor. E-ticaret harcamalarının 2024’ün son çeyreğinde genel tatil satışlarını geride bırakması bekleniyor.

Kırgızistan e-ticaret
E-Ticaret

Kırgızistan E-Ticaret Parkı kuracak

Kırgızistan E-Ticaret Parkı kurmayı planlıyor. Kırgızistan Ekonomi ve Ticaret Bakanlığı, ilgili yasa tasarısını kamuoyunun tartışmasına sundu.

Days
Hours
Minutes
Seconds