Ara
Close this search box.

Vision Talks’ta İstegelsin konuk oluyor

Vision Talks, İstegelsin kurucusu ve CEO’su Sedat Yıldırım’ı konuk ediyor.
Vision Talks, İstegelsin kurucusu ve CEO’su Sedat Yıldırım’ı konuk ediyor.

WORLDEF iştiraki ECOM LEADERS CLUB (ELC) tarafından düzenlenen Vision Talks, İstegelsin kurucusu ve CEO’su Sedat Yıldırım’ı konuk ediyor. Etkinlik, 26 Aralık Cumartesi günü saat 16:00’da online ortamda canlı olarak yapılıyor. ELC üyelerine özel online etkinlikte Sedat Yıldırım, tecrübelerini e-ticaret yöneticileri ile paylaşıyor. Vision Talks, ünlü iş insanlarının tecrübelerini paylaştığı kapalı devre özel bir toplantı olarak ELC tarafından organize ediliyor.

ELC’nin öncülüğünde, Türkiye İş Bankası ana iş ortaklığı ve Fortune Türkiye medya partnerliği ile düzenlenen Vision Talks’ta İstegelsin.com CEO’su Sedat Yıldırım konuk oluyor. Fenerbahçe Spor Kulübü E-Ticaret Direktörü Gülce Şeneren’in moderatörlüğünde düzenlenen online etkinlikte Sedat Yıldırım, İstegelsin’in kuruluş ve başarı hikayesini anlatarak, sektördeki tecrübelerini paylaşıyor. Online altyapısı Focus On Event (Foevent) tarafından sağlanan Vision Talks’ta ELC üyesi e-ticaret liderleri yer alıyor.

Sedat Yıldırım kimdir?

İstegelsin kurucusu ve CEO’su olan Sedat Yıldırım, İstanbul Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. 2002 yılında İTÜ Bilgi Sistemleri Bölümü’nde yüksek lisans eğitimini tamamladı. Profesyonel kariyerine Boyner’de adım atan Yıldırım, kurum bünyesinde Bilgi Sistemleri Müdürlüğü pozisyonunda 6 yıldan uzun bir süre çalıştı. 2007 yılında kariyerini Beymen’de sürdürme kararı aldı. Beymen’de; IT, Lojistik ve Operasyonlardan Sorumlu Asistan Genel Müdür pozisyonunda görev aldı. Yedi yıllık süre boyunca kurum bünyesinde proje yönetimi, e-ticaret projelerinin geliştirilmesi ve lojistik operasyonel süreçler gibi faaliyetleri yönetti.

2014 yılında Boyner Grup’a transfer olan Sedat Yıldırım, aralarında; Beymen, Boyner, Morhipo, YKM, Network, Fabrika, Que, Divarese ve Altınyıldız gibi markaların yer aldığı geniş bir portal portföyünün altyapı ve operasyonel faaliyet süreçlerini yönetti. 2018 yılında Yıldız Holding bünyesinde E-ticaret Operasyonlarından Sorumlu Genel Müdür olarak görev almaya başlayan Yıldırım, aynı yıl market alışverişinin zaman kaybetmeden, kolayca yapılmasını sağlayan İstegelsin’in fizibilite ve altyapı operasyon çalışmalarına başladı.

Yeni nesil market alışverişi deneyimini yaşatan yepyeni bir iş modelini hayata geçiren Sedat Yıldırım, Ocak 2019 tarihinde projeyi kullanıcılarla buluşturdu. Yıldırım, profesyonel kariyerini hem kurucusu hem de CEO’su olduğu İstegelsin’de sürdürmektedir.

Vision Talks, e-ticaret yöneticilerine vizyon sağlıyor

ECOM LEADERS CLUB’ın Türkiye İş Bankası ana iş ortaklığı ve Fortune Türkiye medya partnerliği ile organize edilen Vision Talks etkinlikleri, Türkiye’den ve dünyadan, başarısını kanıtlamış ünlü iş insanlarının konuşmacı olarak katıldığı özel bir sohbet toplantısı olarak kurgulandı. Bu toplantılarda iş insanları, tecrübelerini, başarı hikayelerini ve sektördeki gelişmeleri paylaşıyor. Vision Talks’ta ünlü iş insanları ELC üyelerine sektör hakkında gelecek vizyonu sunuyor. 

Vision Talks ile katılımcıların tecrübeli iş insanları ile etkileşim kurması, beyin fırtınası yapılması ve sektörün sorunlarının tartışılması amaçlanıyor. Bu sayede katılımcılara sektörlerinde yeni bir vizyon geliştirmeleri için yol haritası sunuluyor. ELC, saygın ve prestijli kurumların e-ticaret ve e-ihracat yöneticilerini bir araya getiriyor. C-level yöneticiler ile gerçekleştirilen kapalı devre etkinliklerde; iş geliştirme, değerli öngörüler kazanma, sektör ve ülke raporlarına ulaşma, networking yapma ve takvimlendirilmiş toplantılar yapma gibi imkanları sunuluyor.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Amazon
Markalar

Amazon, 250 bin kişiyi işe almayı planlıyor

Amazon, yaklaşan tatil alışveriş sezonunda ABD’de 250 bin ulaşım ve depo çalışanı almayı planlıyor. E-ticaret harcamalarının 2024’ün son çeyreğinde genel tatil satışlarını geride bırakması bekleniyor.

Kırgızistan e-ticaret
E-Ticaret

Kırgızistan E-Ticaret Parkı kuracak

Kırgızistan E-Ticaret Parkı kurmayı planlıyor. Kırgızistan Ekonomi ve Ticaret Bakanlığı, ilgili yasa tasarısını kamuoyunun tartışmasına sundu.

Days
Hours
Minutes
Seconds