Ara
Close this search box.

Türkiye İş Bankası, Moka Ödeme’yi satın aldı

Türkiye İş Bankası, Moka Ödeme Kuruluşu AŞ'nin 3,8 milyon dolar bedelle satın aldı.
Türkiye İş Bankası, Moka Ödeme Kuruluşu AŞ'nin 3,8 milyon dolar bedelle satın aldı.

Türkiye İş Bankası tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) açıklama yapıldı. Buna göre, açıklamada, “Bankamız Yönetim Kurulunun 27.07.2020 tarihli kararıyla Genel Müdürlüğe verilen yetki sonrasında gerekli işlemler tamamlanarak Mok a Ödeme Kuruluşu AŞ’nin yüzde 100 oranındaki payının bankamıza devri gerçekleştirilmiştir.” ifadeleri yer aldı.

Banka tarafından 27 Temmuz’da KAP’a yapılan açıklamada, online ödeme şirketinin yüzde 100 oranında payının 3,8 milyon dolar bedelle satın alınması için genel müdürlüğe yetki verildiği duyurulmuştu.

Moka, uluslararası onaylı bir ödeme çözümü

Mobil ve online finansal teknoloji çözümleri üreten bir şirket, ödeme dünyasındaki işlemleri hızlandırarak hayatı kolaylaştıra ve basitleştiriyor. Şirket, Visa ve MasterCard gibi küresel kartlı ödeme şirketleri tarafından onaylı ve en yüksek güvenlik standartlarına uygun geliştirilmiş ödeme çözümleri sağlıyor.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Mubadala Getir
Markalar

Getir’in Mubadala’ya devri onaylandı!

Hızlı teslimat ve e-ticaret platformu Getir, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) merkezli yatırım şirketi Mubadala’ya devrediliyor. Rekabet Kurumu, Mubadala’nın devir başvurusunu onayladı.

Days
Hours
Minutes
Seconds