Ara
Close this search box.

Bakandan Temu açıklaması: Gerekli kararları yakında göreceksiniz!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Çinli e-ticaret platformu Temu'yu yakından takip ettiklerini belirterek " Gerekli kararları yakında göreceksiniz. İlgili önlemleri Resmi Gazete’de yayınlayacağız." dedi.

temu

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, gazetecilere yaptığı açıklamada, Çinli e-ticaret platformu Temu’yu yakından takip ettiklerini ve izlediklerini vurguladı. Bolat, “Bu sitenin çok yakın takipçisiyiz. Gerekli kararları yakında göreceksiniz. İlgili önlemleri Resmi Gazete’de yayınlayacağız.” dedi.

“Mikro ithalatçı sayısının artması istenmeyen bir durum”

Bakan Bolat, mikro ihracatçı sayısının arttırılması hedeflenirken mikro ithalatçı sayısının artmasının istenmeyen bir durum oluşturduğunu ifade etti. Türkiye’de e-ticarette yapılan düzenlemelerin bir firmayı kayırma amacı gütmediğini; kanunların e-ticaret şirketlerinin ve pazaryerlerinin yurt dışı rakiplerine kıyasla rekabet gücünü korumayı hedeflediğini belirtti.

Temu için yeni önlemler geliyor

Çinli e-ticaret platformu Temu hakkında da açıklamalarda bulunan Bolat, Temu’nun faaliyetlerini yakından izlediklerini ve alınan önlemlerin Resmi Gazete’de yayınlanacağını söyledi. Bolat, “Bu sitenin çok yakın takipçisiyiz. Gerekli kararları yakında göreceksiniz. İlgili önlemleri Resmi Gazete’de yayınlayacağız.” diye konuştu.

Temu Nedir? Temu Türkiye’de Kullanılıyor mu? Temu Güvenli mi?

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Days
Hours
Minutes
Seconds