Ara
Close this search box.

Özel e-ticaret bölgesi EZDubai, Çinli UDA ile ortaklık kurdu

e-ticaret bölgesi
e-ticaret bölgesi

UDA Express, özel e-ticaret bölgesi EZDubai’nin e-ticaretinden ve lojistik olanaklarından yararlanacak. Bu ortaklıkla birlikte EzDubai’nin Orta Doğu, Afrika ve Güney Asya’daki hızlı büyüyen pazarlara ulaşması bekleniyor.

920 bin metrekarelik e-ticaret bölgesi

EZDubai, 920 bin metrekarelik e-ticaret merkezi olarak dünyanın önde gelen e-ticaret şirketlerinin ilgisini çekmek amacıyla tasarlandı. BAE Başkan Yardımcısı ve Başbakanı Şeyh Muhammed bin Rashid Al Maktooum tarafından kurulan e-ticaret merkezi, küresel e-ticaret merkezi olarak konumunu sürdürmeyi hedefliyor.

UDA Express, dünyanın en iyi nakliye ve lojistik şirketlerinden biri olarak biliniyor. 1999 yılında kurulan UDA Express’in 3 milyon 835 bin metrekarelik alanda 59 dağıtım merkezi ve 30 ülkede 30 binden fazla mağazası bulunuyor. Dünyaca ünlü kargo şirketi geçtiğimiz yıl yüzde 16.61 oranında bir pazar payı elde etti.

“Uluslararası pazara bir adım daha yaklaştık”

Dubai South Lojistik Bölgesi CEO’su Mohsen Ahmad, şu ifadeleri kullandı: “EzDubai ve ODKA bölgesindeki ev sahibi olarak UDA Express’i ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. UDA Express sayesinde pazar eğilimlerini daha iyi analiz edebiliyoruz. Müşterilerimizin rekabetçi pazarlarda gelişmesi için özenle çalışmaya devam edeceğiz.”

UDA Express Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgelerinden sorumlu başkanı Robert Zhang ise, bu ortaklıkla ilgili şu ifadelere yer verdi: “E-ticaret bölgesi EZDubai’nin stratejik konumu, gelişmiş lojistik tesisleri, ve her şirkete hitap eden özellikleri sayesinde uluslararası pazara bir adım daha yaklaştık.  Bu ortaklıkla birlikte Orta Doğu’da bir ağa sahip olacağız. Çin’deki mevcut ağımızla bağlantı kurarak müşterilerimize lojistik çözümler sunacağız.”

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Amazon
Markalar

Amazon, 250 bin kişiyi işe almayı planlıyor

Amazon, yaklaşan tatil alışveriş sezonunda ABD’de 250 bin ulaşım ve depo çalışanı almayı planlıyor. E-ticaret harcamalarının 2024’ün son çeyreğinde genel tatil satışlarını geride bırakması bekleniyor.

Kırgızistan e-ticaret
E-Ticaret

Kırgızistan E-Ticaret Parkı kuracak

Kırgızistan E-Ticaret Parkı kurmayı planlıyor. Kırgızistan Ekonomi ve Ticaret Bakanlığı, ilgili yasa tasarısını kamuoyunun tartışmasına sundu.

Days
Hours
Minutes
Seconds