Ara
Close this search box.

Online süpermarket istegelsin, özel müşterileri için “Elite” programını başlattı

Yeni nesil online süpermarket istegelsin, kullanıcıları için Sadakat Programı hayata geçirdi.
Yeni nesil online süpermarket istegelsin, kullanıcıları için Sadakat Programı hayata geçirdi.

Yeni nesil online süpermarket istegelsin, kullanıcıları için Sadakat Programı hayata geçirdi. Buna göre, son 3 ay içinde 6 seferde toplam bin lira üzeri miktarda alışveriş yapan kullanıcılar, “istegelsin Elite” programı kapsamına girebilecek. Bu programda kullanıcılar, üç ay süreyle özel kampanyalardan ve indirimlerden faydalanabilecek.

İstegelsin, online süpermarket hizmeti ile müşterilerine 7 binden fazla ürün sunuyor. “Türkiye’nin yeni nesil online süpermarketi” olan istegelsin, belirli tutarı ve alışverişi karşılayan kullanıcıları için özel bir sadakat programı başlattı. Buna göre, son 3 ayda 6 kez ve toplam bin lira ve üzeri tutarda alışveriş yapan kullanıcılar, “istegelsin Elite” programına dahil olabilecek.

Elite üyeleri, üç ay süreyle Elite ayrıcalıklarından faydalanabilecek. Üç ay sonunda sadakat programının üyesi olarak devam edilebilmesi için yine 6 sipariş ve toplam bin liralık alışveriş yapılması gerekiyor. Kullanıcılar, programa dahil olmalarına ne kadar kaldığını hesaplarından öğrenebilecek. Ayrıca, profillerindeki “Hesabım” altında son 3 ayda onaylanan siparişlerini ve Elite olmak için tamamlanması gereken sipariş sayısı ve tutarını görebilecekler.

istegelsin Elite programına özel kampanyalar

istegelsin Elite programı, kullanıcılarına bazı avantajlar sunuyor. Elite üyelerine ücretsiz teslimat yapılıyor. Üyelere teslimat saatleri içinde özel bir yer ayrılıyor. Kullanıcılar istedikleri slotta ürünlerini teslim alabiliyor. Böylece talep edilen saatte boşluk olmaması durumu ile karşılaşmıyorlar. Bunlarla birlikte Elite üyeleri, seçili ürünlerde özel indirimler kazanabilecek. Sevilen giyim, teknoloji ve telekomünikasyon markalarında özel indirim avantajları elde edebilecekler.

Online süpermarket istegelsin’in 1 milyondan fazla kullanıcısı var!

İki yıl önce Sedat Yıldırım tarafından kurulan istegelsin, bugün 1 milyondan fazla aktif kullanıcıya sahip. istegelsin uygulaması, 3 buçuk milyon kez indirildi. 2020 yılında, bir önceki yıla göre 10 kat büyüyen online süpermarket, 2020’de en çok sebze ve meyve kategorilerinde satış yaptı. istegelsin’i en fazla yüzde 50 oranla kadınlar kullanıyor. Kullanıcıların yüzde 41’i erkeklerden oluşuyor. İstanbul’un Kadıköy, Ümraniye, Maltepe ve Üsküdar ilçeleri ile Ankara’nın Çankaya ilçesi, istegelsin’i en çok kullanan ilçelere olarak kaydedildi.

İstegelsin CEO’su Sedat Yıldırım: Gıda sektöründe değişim yapıyoruz

Vision Talks’ta istegelsin CEO’su Sedat Yıldırım konuk oldu.
istegelsin CEO’su Sedat Yıldırım, “Vision Talks” etkinliğine katıldı.

Online süpermarket istegelsin’in kurucusu ve CEO’su Sedat Yıldırım, geçtiğimiz haftalarda WORLDEF iştiraki ECOM LEADERS CLUB (ELC) tarafından düzenlenen Vision Talks etkinliğinin konuğu olmuştu. Sedat Yıldırım, “Gıda sektöründe değişim yapıyoruz. Kullanıcılarımıza yeni nesil süpermarket deneyimi sunmayı hedefliyoruz. Bunu yaparken de modern hayatın ve kullanıcılarımızın gereksinimlerini biliyor, bu ihtiyaçlara yönelik inovasyonlarla hizmet kalitemizi artırıyoruz.” demişti.

Yıldırım, istegelsin uygulamasından veya web sitesinden verilen siparişlerde istenen saat diliminde, soğuk zincirini bozmadan ürünleri teslim ettiklerini anlatarak, soğuk zincirinin önemine de değinerek, “Simidi soğutmadan dondurmayı eritmeden teslim etmeye çalışıyoruz. Ürün teslimatlarını 1’er saatlik dilimlerde yapıyoruz. Söz verdiğimiz teslim sürelerini gerçekleştirme oranımız yüzde 98.” diye konuşmuştu.

“2021’de 5-6 kat büyüyeceğiz”

istegelsin’in iş modeline uygun olarak önemli bir yazılım geliştirdiklerini; bu yazılımın her ülkede uygulanabilecek bir yazılım olacağını ifade eden online market CEO’su Yıldırım, Türkiye’deki yapılanmalarının devam ettiğini; sonraki yıllarda yurt dışında da faaliyete başlayabileceklerini belirtmişti. Sedat Yıldırım, iki ay içinde Eskişehir ve İzmir’de faaliyete başlayacaklarını anlattı. Ardından, “2020 yılında beklediğimizden çok fazla büyüdük. 2021’de bunun devam edeceğini 5-6 kat büyüyeceğimizi öngörüyoruz. Birçok büyükşehir var, buralara yatırım planları yapacağız.” sözlerini kaydetmişti.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Amazon
Markalar

Amazon, 250 bin kişiyi işe almayı planlıyor

Amazon, yaklaşan tatil alışveriş sezonunda ABD’de 250 bin ulaşım ve depo çalışanı almayı planlıyor. E-ticaret harcamalarının 2024’ün son çeyreğinde genel tatil satışlarını geride bırakması bekleniyor.

Kırgızistan e-ticaret
E-Ticaret

Kırgızistan E-Ticaret Parkı kuracak

Kırgızistan E-Ticaret Parkı kurmayı planlıyor. Kırgızistan Ekonomi ve Ticaret Bakanlığı, ilgili yasa tasarısını kamuoyunun tartışmasına sundu.

Days
Hours
Minutes
Seconds