Ara
Close this search box.

Online market platformları müşteri alışkanlıklarını değiştiriyor

online market
online market

İtalya’da faaliyet gösteren online market platformu Everli, son yatırım turunda 100 milyon dolar değerinde yeni yatırım aldığını duyurdu. Şirket, bu parayı Avrupa bölgesinde daha da büyümek için kullanacağını bildirdi.

Verlinvest tarafından yönetilen yatırım turu, Everli’nin bugüne kadar en fazla yatırım aldığı tur oldu. Luxor, DN Capital, C4 ventures ve Convivialite Ventures yeni yatırımcılar olarak yatırım turuna katıldı. Mevcut yatırımcılar olan FITEC, 360 Capital, Innogest ve DIP de yatırım turunda yer aldı. Everli yöneticileri, en son aldıkları yatırımı Avrupa pazarında büyümek için kullanacaklarını açıkladı. Everli, yeni yatırım sayesinde operasyonlar, pazarlama, finans ve teknoloji gibi konularda daha da gelişecek.

Everli, daha önce “Supermercato 24” olarak biliniyordu. Uluslararası genişleme stratejisinin bir parçası olarak adını değiştiren Everli, online market ürünleri ile müşterilerine hizmet veriyor. Müşteriler, Everli Shoppers aracılığıyla favori süpermarketlerinden alışveriş yapabiliyorlar. Everli Shoppers ayrıca, müşterilerine aynı gün teslimat sözü de veriyor.

Online market Everli, büyük market zincirleri ile ortaklıklar kurdu

Everli, Lidl, Kaufland ve Carrefour dahil olmak üzere Avrupa’daki büyük market zincirleri ile ortaklıklar kurmuştu. Online market platformu, bu ortaklıklar sayesinde, İtalya, Polonya, Çek Cumhuriyeti ve Fransa’da 300 binden fazla ürüne ulaşma fırsatı elde etti.

Everli yatırımcılarından Verlinvest’e göre, dünya büyük bir tüketici devrimi yaşıyor. Alışveriş alışkanlıklarının değiştiğine vurgu yapan Verlinvest İcra Direktörü Simone Sallustio, sektör kurallarını Everli ile birlikte değiştirdiklerini ve bundan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Sallustio, Everli’nin teknoloji ve veri deneyimi konusundaki tecrübelerinden yararlanacaklarını ifade etti. İtalyan şirketin yakın bir zamanda Avrupa pazar lideri olacağına inandığını da ekledi.

“Market sektörü asla eskisi gibi olmayacak”

Everli CEO’su Federico Sargenti son gelişmelerle alakalı şu ifadeleri kullandı; “Market sektörü asla eskisi gibi olmayacak. Online market teslimatlarına olan talep, her geçen gün artmaya devam ediyor. Müşterilerimize geniş ürün yelpazesi sunan bir model oluşturduk. Müşterilerimiz, bu model sayesinde kentsel alanlarda bile sevdikleri marketlerden sipariş verme fırsatına sahip olacak. Perakendeciler, uygun fiyatlarla pazarda rekabet edebilecek ve yepyeni bir tüketici tabanına ulaşacak.”

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Amazon
Markalar

Amazon, 250 bin kişiyi işe almayı planlıyor

Amazon, yaklaşan tatil alışveriş sezonunda ABD’de 250 bin ulaşım ve depo çalışanı almayı planlıyor. E-ticaret harcamalarının 2024’ün son çeyreğinde genel tatil satışlarını geride bırakması bekleniyor.

Kırgızistan e-ticaret
E-Ticaret

Kırgızistan E-Ticaret Parkı kuracak

Kırgızistan E-Ticaret Parkı kurmayı planlıyor. Kırgızistan Ekonomi ve Ticaret Bakanlığı, ilgili yasa tasarısını kamuoyunun tartışmasına sundu.

Days
Hours
Minutes
Seconds