Ara
Close this search box.

Newegg, kripto para Litecoin ile ödeme kabul edecek

Litecoin
Litecoin

Kaliforniya merkezli e-ticaret teknoloji şirketi Newegg, kripto para ile ödeme kabul edeceğini açıkladı. Platformda BitPay kullanan müşteriler, Litecoin ile ödeme yapabilecek. Newegg, Litecoin ile alışverişlerin bu haftadan itibaren başlayacağını açıkladı. Newegg.com’da alışveriş yapan müşteriler, BitPay Cüzdan uygulamasını kullanarak, Litecoin ile ödeme yapma seçeneğine sahip olacak.

Litecon, Bitcoin’e göre daha hızlı işlem onayı sunuyor

Litecoin, 2011 yılında, Bitcoin’in “lite” versiyonu olarak kripto para birimini geliştiren ve eski bir Google mühendisi olan Charlie Lee tarafından piyasaya sürüldü. Litecoin, teknik olarak Bitcoin’e benzer olsa da Bitcoin’in 10 dakikalık hızına kıyasla ortalama 2,5 dakikada daha hızlı işlem onay süreleri sunuyor.

Newegg, 2014 yılından bu yana Bitcoin’i ve 2021 yılından başından bu yana Dogecoin‘i ödeme aracı olarak kabul etmek üzere BitPay ile iş birliği yapıyor. 2021’in başlarında Dogecoin, şirketin kripto para birimi ile ödeme yapmak isteyen müşteriler için tercih edilen bir yer olarak yerini sağlamlaştırdı. Bugün Newegg, BitPay aracılığıyla Litecoin’i kabul eden ilk büyük online perakendeci olduğu için “bir e-ticaret yenilikçisi” olarak itibarını artırıyor.

Newegg’de Litecoin nasıl kullanılır?

Litecoin ile ödeme yapmak isteyen müşteriler, Newegg.com’da bir siparişi tamamlarken, ödeme sayfasındaki ödeme bölümünde “Düzenle”ye tıklamaları ve ardından BitPay’i seçmeleri yeterli oluyor. Müşteriler, daha sonra dijital cüzdanlarında tutulan Litecoin’i kullanarak işlemlerini tamamlayabiliyorlar.

Newegg.com’da BitPay platformunu kullanarak Litecoin ile ödeme yapma hakkında tüm ayrıntılar için buraya tıklayın!

Choi: Litecoin’i kabul etmekten heyecan duyuyoruz

Şirketin marka yöneticisi Andrew Choi, müşteri deneyimini daha esnek ve kullanışlı hale getirmek istediklerini belirtti. Choi, “Daha iyi bir online alışveriş deneyimi sunmak sadece fiyat ve seçim ile ilgili değil. Aynı zamanda insanların istedikleri gibi alışveriş yapmasına için esnek ödeme seçenekleri sunmaya kadar uzanıyor.” ifadelerini kullandı. Choi, “Uygun ödeme seçeneklerinin tüm müşterilerimiz için genel alışveriş deneyimini iyileştirdiğine inandığımız için Litecoin’i kabul etmekten heyecan duyuyoruz.” sözlerini kaydetti.

Pair: Newegg’in seçtiği ortak olmaktan memnunuz

BitPay CEO’su Stephen Pair ise, “Litecoin ödeme seçeneğini platformuna entegre etme konusunda şirketin seçtiği ortak olmaktan memnunuz. Kripto para kullanımı konusundaki heyecan artmaya devam ederken, Newegg, kripto hayranlarına da hitap eden büyüyen bir dizi ödeme seçeneği ile müşterilerin alışveriş yapmalarını kolaylaştırmaya kararlı olduğunu bir kez daha gösteriyor.” ifadelerini kullandı. Pair, “Newegg, müşterilerine platformu aracılığıyla satın alınan ürün ve hizmetler için ödeme yapmak için yenilikçi yeni yollar sunmak için yeni teknolojileri her zaman hızlı bir şekilde uygulayabildi.” şeklinde konuştu.

Newegg hakkında

Merkezi California, City of Industry’de bulunan Newegg Commerce Inc. (NASDAQ: NEGG), Kuzey Amerika’da küresel bir müşteri tabanına sahip. Teknoloji odaklı lider bir bir e-perakendeci olan Newegg, Avrupa, Asya Pasifik, Latin Amerika ve Orta Doğu’da küresel bir müşteri tabanına hizmet veriyor. 2001 yılında kurulan şirket, PC ve BT donanımı, tüketici elektroniği, otomotiv, oyun ürünleri ve bitmiş ürünler için doğrudan satış ve online pazar platformu sunuyor. Newegg, ayrıca, şirketlerin işlerini büyütmelerine yardımcı olmak için kapsamlı bir teknoloji, pazarlama, lojistik ve diğer ortak hizmetleri portföyü sağlıyor.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Days
Hours
Minutes
Seconds