Ara
Close this search box.

NeSatilir, Amazon’a entegre oldu

Nesatilir
Nesatilir

Türkiye’de pazaryeri satıcıları için kapsamlı bir yazılım seti sunan, marka sahipleri ve araştırma şirketlerinin pazaryeri ihtiyaçlarına yönelik yazılım çözümleri geliştiren NeSatilir.com, 15 Nisan itibariyle Amazon’da ürün araştırma için Chrome uzantısını yayına aldı.

Entegrasyon, dünyadaki tüm Amazon Marketplace’leri kapsıyor

NeSatilir.com’un Amazon entegrasyonu, limitsiz olarak bir mağazanın sahip olduğu tüm ürünleri içerirken dünyadaki tüm Amazon Marketplace’leri kapsıyor. Bu doğrultuda kullanıcılar, Kuzey Amerika’dan Avrupa’ya kadar satış yaptıkları herhangi bir ülkenin Amazon’unda entegrasyonu kullanabiliyor. Ücretsiz olarak sunulan entegrasyon sadece Amazon değil, entegre olunan tüm platformların ürün yükleme, otomatik stok, fiyat sipariş, kargo, fatura yönetiminin tek panelden yapılabilmesini sağlıyor. Aynı zamanda kullanıcıların geçmiş satışlarını analiz ediyor; entegrasyonun bu analitik kabiliyetiyle en çok hangi saatlerde ve tarih aralığında sipariş alındığı ve satış trendleri gibi bilgilere ulaşılabiliyor.

Halihazırda Amazon dışında N11, Hepsiburada, Trendyol, Gittigidiyor, Aliexpress, Çiçeksepeti ve Woocommerce entegrasyonlarıyla hizmet veren şirket; kısa bir süre içinde Etsy entegrasyonunu aktif hale getirecek. Önümüzdeki aylarda ise Shopify, Opencart ve eBay entegrasyonlarını devreye alacak.

NeSatilir.com nedir?

Türkiye’de e-ticaret yapan ve yapmayı düşünen kişi ve kurumlar için geliştirilmiş bir yazılım seti sunan NeSatilir.com, geliştirdiği analitik araçlar ve sağladığı ücretsiz eğitimler ile e-perakende alanında faaliyet gösteren satıcılara hizmet etmektedir. Aynı zamanda marka sahipleri ve araştırma şirketlerinin pazar yeri ihtiyaçlarına yönelik yazılım çözümleri geliştiriyor.

İki bin abone, 5 binden fazla ücretsiz entegrasyon kullanıcısı, 30 bin üyeli interaktif Facebook grubu, 100 bin ücretsiz kullanıcı ve 60 binden fazla aboneli YouTube kanalı ile hizmet veren NeSatilir.com, kullanıcılardan gelen istekler ve yapılan anketler doğrultusunda yeni modüller geliştirmeye ve farklı pazaryerlerini uygulama kapsamına almaya devam ediyor.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Amazon
Markalar

Amazon, 250 bin kişiyi işe almayı planlıyor

Amazon, yaklaşan tatil alışveriş sezonunda ABD’de 250 bin ulaşım ve depo çalışanı almayı planlıyor. E-ticaret harcamalarının 2024’ün son çeyreğinde genel tatil satışlarını geride bırakması bekleniyor.

Kırgızistan e-ticaret
E-Ticaret

Kırgızistan E-Ticaret Parkı kuracak

Kırgızistan E-Ticaret Parkı kurmayı planlıyor. Kırgızistan Ekonomi ve Ticaret Bakanlığı, ilgili yasa tasarısını kamuoyunun tartışmasına sundu.

Days
Hours
Minutes
Seconds