Ara
Close this search box.

Megamerchant, Propars’ı satın mı alıyor?

Edinilen bilgiye göre, Türkiye’den dünyaya e-ihracatı kolaylaştırma mottosuyla hareket eden ve bu alanda firmalara hizmetler sunan Megamerchant, e-ihracat alanında yazılım ve entegrasyon hizmet sağlayıcısı Propars’ı satın aldı.

Megamerchant’ın bu hamlesi ile sektördeki etkinliğini ve rekabet gücünü artırma stratejisi izlediği öne sürüldü. Satın almanın, Megamerchant‘ın sektördeki hakimiyetini daha da güçlendirirken, Propars’ın da başarılı büyüme sürecine destek olacağı beklentisi paylaşıldı.

E-ihracat hizmetlerini çeşitlendirmek amaçlanıyor

Megamerchant‘ın Propars’ı satın almasının, sunduğu e-ihracat hizmetlerini geliştirme stratejisinin bir parçası olarak hayata geçirildiği iddia edildi.

Şirket satın almasının, her iki şirketin de e-ihracattaki uzmanlık alanlarını birleştirerek müşterilere daha kapsamlı bir hizmet yelpazesi sunmasına olanak sağlayacağı belirtildi.

Megamerchant‘ın bu satın alma hamlesi, e-ticaret ekosisteminde, sektördeki liderlik pozisyonunu güçlendirmek ve rekabet avantajını artırmak amacıyla stratejik bir adım olarak değerlendiriliyor. Bu anlaşma ile iki şirketin yeteneklerini birleştirerek, ortaklıklarının etkisini en üst düzeye çıkarmayı ve sektördeki rekabet gücünü artırmayı hedefledikleri öngörülüyor.

İki şirket arasında gelişen iş birliği hakkında detayların çok yakında açıklanması bekleniyor.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Days
Hours
Minutes
Seconds