Ara
Close this search box.

Maersk, B2C Europe’u satın aldı

B2C
B2C

B2C Europe, uluslararası paket ve iade hizmetleri, dış kaynaklı fulfillment faaliyetleri ve gümrükleme dahil olmak üzere her türlü lojistik hizmetini sunuyor. Son birkaç yılda, e-ticaretteki hacim artışı ile Hollanda merkezli şirket bu hizmetlere yönelik talepte hızlı bir artış yaşadı.

B2C Europe, stratejik ortak arayışındaydı

B2C Europe, müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamaya devam edebilmek için stratejik bir ortak aramaya başlamıştı. B2C Europe’a göre, Maersk’in e-ticaretteki hedefleri ile aralarında çok güçlü bir uyum mevcut durumda. Şirketin açıklamasında, “B2C Europe için ölçek ekonomileri ve bunun müşterilerimiz için yaratacağı olumlu sonuçlar açısından büyük bir ortakla entegre olmak gerçek bir fayda.” yorumu yapıldı.

Maersk için daha fazla entegre lojistik servis

Bu satın alma Maersk için müşterilerin talep ettiği çok kanallı e-ticaret çözümlerinin artık daha rahat sunulabileceği anlamına geliyor. Ayrıca, Maersk’in müşterilere tek bir arayüz üzerinden Avrupa çapında son mil dağıtımını ve tüm paket teslimatlarında tam kontrol ve görünürlük kolaylığı sunması sağlanmış olacak.

B2C Europe CEO’su José Vega, konu hakkındaki açıklamasında, “Maersk’in entegre lojistik değer teklifini geliştirmesini sağlamada önemli bir rol oynamaktan gurur duyuyoruz. Uzmanlığımızı ve çözümlerimizi bir araya getirmek, müşterilere B2C tedarik zincirlerinde kontrolü ele alma ve esneklik sağlama konusunda benzersiz bir fırsat sunacaktır. Önümüzdeki yolculuğu ve Maersk müşterilerine e-teslimattaki güçlü yanlarımızı sunmayı dört gözle bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Şimdilik iki ayrı şirket

İşlem anlaşmaları imzalanmış olmasına rağmen, anlaşma hala düzenleyici onaylara tabi durumda. Ancak, iki şirket anlaşmayı bu yıl içinde resmi olarak imzalamayı bekliyor. O zamana kadar Maersk ve B2C Europe iki ayrı şirket olarak kalacak ve işlerini her zamanki gibi yürütecek.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Days
Hours
Minutes
Seconds