Ara
Close this search box.

Küresel şirketler de yardım seferberliğine katıldı

Küresel şirketler

Amazon, İstanbul’da lojistik deposundan yola çıkan sevkiyatlarla gıda, bebek maması, battaniye, çadır ve ilaçların da dahil olduğu malzemeleri deprem bölgesine gönderdi. Amazon Afet Yardım Programı Başkanı Abe Diaz, konuya ilişkin yaptığı açıklamada “Bölgeye gönderilen malzemeler, Amazon’un yapacağı yardımlar için başlangıç niteliğinde. Amazonun lojistik ve teslimat ağı önümüzdeki günlerde depremzedelerin ihtiyaçlarını belirlemek ve karşılamak için çalışmaya devam edecek” dedi.

Google, depremden etkilenenlerin acil durum bilgisi paylaşabilmesi için SOS uyarılarının etkinleştirildiğini, ayrıca Google.org ve Google çalışanlarının yardım ve kurtarma çabalarını destekleyeceğini belirtti.

Alman şirketten nakdi bağış

Almanya merkezli telekomünikasyon şirketler grubu Deutsche Telekom da afet bölgesinde kullanılması için 20 milyon TL bağış yapacağını duyurdu. Ayrıca şirket, Türkiye ve Suriye’ye gidenlerin buralardan yapacağı aramaların ücretsiz olacağını da açıkladı.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Amazon
Markalar

Amazon’da “ofise dönüş” krizi

Amazon çalışanları arasında yapılan bir ankete göre, çalışanların neredeyse 4’te 3’ü ofise dönüş zorunluluğunun ardından istifa etmeyi düşünüyor.

Days
Hours
Minutes
Seconds