Ara
Close this search box.

Kargo teslimatlarında yeni dönem; akıllı kargo sistemi

kargo
kargo

Yurtiçi Kargo, YK Plus modelini müşterilerin hizmetine sunuyor. Yeni modele göre, tüketiciler, YK Plus’ı kullanarak kargolarını 7/24 hizmet veren kargo dolaplarından teslim alabilecek. Kargo dolaplarının çevresine güvenlik kameraları yerleştirilecek. Tüketiciler, telefonlarına gönderilen şifreler ile kargolarını açabilecek. Gün içinde evinde olmayan müşteriler için oluşturulan kargo-esnaf modelinde olduğu gibi, YK Plus 7/24 erişebilirliği ile kullanıcılarına büyük avantaj sağlayacak. 

YK Plus kargo dolaplarının sayıları, ev ve dairelerin çok olduğu bölgelerde artırılacak. Yurtiçi Kargo ile anlaşması olan e-ticaret siteleri, bu hizmeti müşterilerine sunacak.  İlk etapta büyük e-ticaret platformları bu sisteme dahil olacak. Kullanıcılar, adrese teslim ve teslim noktası seçeneklerine alternatif olarak 7/24 kargo dolapları seçeneğini kullanabilecek. 

Doğrudan Dağıtım Noktaları da kullanıcıların hizmetine sunuldu

Yurtiçi Kargo, aynı zamanda kargo-esnaf sistemi olan YK Plus Teslim noktası özelliğini de müşterilerinin hizmetine sundu. YK Plus Teslim Noktası modeli ile artık müşterilerin kargo beklemek için evde kalmalarına gerek kalmıyor. Kullanıcılar, teslimat seçeneği olarak Yurtiçi Kargo’nun anlaşmalı olduğu esnaflardan kargolarını teslim alabiliyor.  Bu uygulama için müşterilerden herhangi bir ek ücret talep edilmiyor. Yurtiçi Kargo ile anlaşması olan esnafların sayının ise 3 bine yaklaştığı belirtildi. Bu, esnaflar için de ekstra gelir anlamına geliyor!

Araç sahipleri kargo sektörüne dahil oldu

Yurtiçi Kargo, yeni modellerle birlikte sektörün kalitesini ve kapasitesini artırdı. Bu süre zarfında teslimat hızı da önemli ölçüde arttı. Covid-19 salgınıyla birlikte e-ticaret kullanımının artması, Yurtiçi Kargo’yu dağıtım konusunda daha da geliştirmeye itti. Yurtiçi Kargo, Doğrudan Dağıtım Noktaları ile kargoları şubeye varmadan kullanıcılara ulaştırdı. Türkiye genelinde binden fazla şube ve acentesi bulunan şirket, Doğrudan Dağıtım Noktaları sayısını 51’e çıkardı.

Yurtiçi Kargo, aynı zamanda YK Plus ile sektöre farklı bir model daha kazandırdı. Bu model, araç sahipleri kargo sektörüne dahil olmasını sağladı. Yaptığı yeniliklerle kargo sektörüne büyük katkılar sağlayan Yurtiçi Kargo, Tech Brands Turkey organizasyonu tarafından ödüle layık görüldü. Yapılan ankete göre, kargo sektörünün en teknoloji uyumlu markası Yurtiçi Kargo oldu.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Amazon
Markalar

Amazon, 250 bin kişiyi işe almayı planlıyor

Amazon, yaklaşan tatil alışveriş sezonunda ABD’de 250 bin ulaşım ve depo çalışanı almayı planlıyor. E-ticaret harcamalarının 2024’ün son çeyreğinde genel tatil satışlarını geride bırakması bekleniyor.

Kırgızistan e-ticaret
E-Ticaret

Kırgızistan E-Ticaret Parkı kuracak

Kırgızistan E-Ticaret Parkı kurmayı planlıyor. Kırgızistan Ekonomi ve Ticaret Bakanlığı, ilgili yasa tasarısını kamuoyunun tartışmasına sundu.

Days
Hours
Minutes
Seconds