Ara
Close this search box.

Kargo devi FedEx, WORLD ECOM EXPO’ya geliyor!

fedex
FedEx

Dünyanın en önemli kargo şirketleri arasında yer alan FedEx, 29-30-31 Mart 2022 tarihleri arasında 3 gün boyunca Antalya düzenlenecek olan ve Türkiye’de bu ölçekte gerçekleştirilecek ilk ve en büyük e-ticaret etkinliği WORLD ECOM EXPO’da e-ticaret ekosisteminin önemli aktörleri ile buluşacak.

FedEx, sektörel çözümlerini Türk firmaları ile paylaşacak

Dünya genelinde 220 ülke ve bölgede hizmet veren kargo devi FedEx, WORLD ECOM EXPO’da e-ticaret ekosisteminin paydaşları ile bir araya gelecek. Hava filosunda bulunan 695 uçak ve 210 bine yakın araç ile günde 17 milyon paket taşıyan FedEx, 600 bini aşkın kişiye istihdam sağlıyor.

FedEx Express hizmetini; 650 havalimanı ile 220’den fazla ülkede tüketicilerin kullanımına sunan şirket, 2021 yılında sunduğu bu hizmetle günlük 6,5 milyon paket taşıdı. WORLD ECOM EXPO’da e-ticaret firmalarına sektörel konularda ürettiği çözümleri anlatmayı amaçlayan FedEx; web sitesi ve pazaryeri entegrasyonu, esnek teslimat seçenekleri, özelleştirilmiş güvenilir paketleme yöntemleri ve basitleştirilmiş iade çözümleri ile e-ticaret firmalarına pek çok kolaylık sağlıyor.

FedEx hakkında

1971 yılında Federal Express adı altında Frederick W. Smith tarafından Amerika’da kurulan FedEx, hizmetlerini dünya genelinde 220 ülke ve bölgeye ulaştırıyor. Sahip olduğu hava ve kara filoları ile dünyanın en önemli kargo firmaları arasında yer alan şirket, günde yaklaşık 17 milyon paketi alıcılarına ulaştırıyor.

Küresel çapta 600 bine yakın kişiye istihdam sağlayan FedEx, 2021 yılında “FedEx Express” hizmeti ile 220 ülke ve 650 havalimanı ile günlük ortalama 6,5 milyon paket taşıdı. E-ticaret ekosisteminde yaşanan büyüme ile beraber bu alanda da pek çok yatırım yapan şirket; web sitesi ve pazaryeri entegrasyonu, esnek teslimat seçenekleri, özelleştirilmiş güvenilir paketleme yöntemleri ve basitleştirilmiş iade çözümleri ile e-ticaret ekosisteminin paydaşlarına birçok avantaj sunuyor.

WORLD ECOM EXPO hakkında

“Ecom Matchmaking” temasının ele alınacağı WORLD ECOM EXPO, e-ticaret ekosisteminin paydaşlarına e-ticaret özelinde küresel çapta vizyon sağlama amacı taşıyor. Perakendecilerden servis sağlayıcılara, global pazaryerlerinden satıcılara, girişimcilerden yatırımcılara kadar çok sayıda paydaşa ev sahipliği yapacak olan etkinlik; e-ticaret odaklı B2B eşleşmelere ve küresel iş birliklerine zemin hazırlamayı hedefliyor. Üç gün 2 gece Antalya’daki Pine Beach Belek’te konaklamalı olarak düzenlenen e-ticaret etkinliği, e-ticaret ekosisteminin tüm paydaşlarını buluşturuyor.

WORLD ECOM EXPO’da 35 ülkeden 1200’den fazla katılımcı ve 50’den fazla konuşmacı yer alıyor. Ayrıca, 43 global pazaryeri, 27 küresel yatırımcı ve girişim sermayeleri, 137 küresel perakende markaları da Türkiye’nin bu konseptteki ilk e-ticaret etkinliğine katılıyor. Hem tatil hem eğlence hem de iş toplantısı konseptinde organize edilen WORLD ECOM EXPO, e-ticaret ekosisteminde bu ölçekte ilk etkinlik olacak.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Days
Hours
Minutes
Seconds