Ara
Close this search box.

Jeff Bezos, Marmaris’te bir restorana 3.5 milyon TL ödedi!

Amazon'un kurucusu Jeff Bezos (60), nişanlısı Lauren Sanchez ile Türkiye’de tatil yapıyor. Ege ve Akdeniz açıklarında lüks yatı “Koru” ile tatilini sürdüren Bezos, Marmaris’te bir restoranda arkadaşları ile yemek yedi. Bezos’un restorana 3.5 milyon TL ödediği belirtildi.

Jeff Bezos

Jeff Bezos, geçtiğimiz haftalarda 500 milyon dolarlık üç direkli, “Koru” adlı lüks yatı ile Bodrum’a demirledi. Nişanlısı Lauren Sanchez ve dostlarının da olduğu yatı ile Fethiye’nin Göcek açıklarına geçen Bezos, bölgedeki koylarında tatiline devam ediyor.

Jeff Bezos, dudak uçuklatan bir hesap ödedi

Jeff Bezos

Bezos ve nişanlısı, yatlarında konuk ettikleri dostları ile önceki akşam Datça yolundaki “D Maris Bay” içinde bulunan ve ağırlıklı olarak Akdeniz ve Fransız mutfağından yemekler sunan “La Guérite” adlı restoranda yemek yedi. Jeff Bezos’un gece sonunda 3.54 milyon TL (100 bin avro) bir hesap ödedi. Restorana ödenen astronomik rakam, Bezos’un lüks yaşam tarzının yansıması olarak değerlendirildi.

Lüks yatı ile koyları keşfediyor!

Jeff Bezos, birkaç hafta önce 500 milyon dolarlık yatı “Koru” ile Fethiye Göcek’e giriş yapmıştı. Bezos’un süper lüks yatı “Koru”, 127 metre uzunluğunda, üç direkli bir yelkenli yat olarak taralandı. Beş yüz milyon dolarlık yat, dünyanın en büyük ikinci yelkenli yatı olarak kayıtlara geçti.

Ünlü iş adamı şubat ayında da Türkiye’ye gelmişti. Bezos’un 136 metrelik ultra lüks yatı “Flying Fox” ile Fethiye’ye demir atmıştı. Yata Fethiye iskelesinde 600 bin litre yakıt alınmıştı.

Amazon, 30 yaşında!

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Days
Hours
Minutes
Seconds