Ara
Close this search box.

İSTKA Genel Sekreteri Tüzgen, WORLDEF i ziyaret etti

istka
istka
Soldan sağa: İSTKA Genel Sekreteri İsmail Erkan Tüzgen, WORLDEF Başkanı Ömer Nart, WORLDEF Etkinlikler Direktörü Serkan Çakır

İSTKA Genel Sekreteri İsmail Erkam Tüzgen, WORLDEF Başkanı Ömer Nart’ı Ümraniye’deki WORLDEF binasında ziyaret etti. Ziyarette WORLDEF Etkinlikler Direktörü Serkan Çakır da yer aldı.

Tüzgen, daha önce ağırladığı WORLDEF ekibine iade-i ziyarette bulunmaktan memnuniyet duyduğunu söyledi. İSTKA Genel Sekreteri, geçtiğimiz mart ayında Antalya’da düzenlenen ve konuşmacı olarak katıldığı WORLD ECOM EXPO’nun e-ticaret için önemine işaret ederek, WORLDEF’in çalışmalarını takdir ettiğini vurguladı.

Ömer Nart da, Tüzgen’e WORLDEF’in çalışmaları ve etkinlikleri hakkında bilgi verdi. Nart, Tüzgen’i ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İSTKA ile önemli işbirlikleri geliştirecekleri mesajı verdi.

Ziyarette, girişimcilik ve e-ticaret ekosistemleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Ayrıca, 28-29 Eylül 2022 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek WORLD ECOMMERCE FORUM konusunda İSTKA ile WORLDEF’in işbirliği ve temas noktaları değerlendirildi.

Girişimcilerin güvenli limanı: İSTKA

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Amazon
Markalar

Amazon’da “ofise dönüş” krizi

Amazon çalışanları arasında yapılan bir ankete göre, çalışanların neredeyse 4’te 3’ü ofise dönüş zorunluluğunun ardından istifa etmeyi düşünüyor.

Days
Hours
Minutes
Seconds