Ara
Close this search box.

Elon Musk yıl sonunda Twitter’ı bırakıyor

Elon Musk

Geçen yıl teknoloji dünyasında fırtınalar kopararak Twitter’ı satın alan Elon Musk’ın şirketi ne zaman ve kime devredeceği merak konusu olmuştu. Zaman zaman yerine bir aptal aradığı esprilerini yapsa da Musk’ın planı ortaya çıktı.

Dubai’de bir konferansta konuşan Elon Musk, Twitter’ı dengeli hale getirmek ve finansal olarak daha sağlam temellere oturtmak istediğini dile getirdi. İşler istediği gibi giderse yılın sonlarına doğru yerine yeni bir yönetici bulmak niyetinde.

Enerjimi şirket için kullanıyorum

Elon Musk şirketi bir girişim olarak görüyor ve yapılacak çok işin olduğunu düşünüyor. Haftanın yedi günü, günde altı saat uykuyla toplam 80 saat çalıştığını aktaran Twitter CEO’su enerjisini şirket için kullandığını dile getiriyor.

Twitter’ı kârlı bir işletme haline getirmek istiyor

Elon Musk’ın Twitter’ı kârlı bir işletme haline getirmek istediği biliniyor. Bunu reklamlardan ziyade agresif bir abonelik stratejisi ile gerçekleştirmeye çalışıyor. Mavi tik, uzun videolar, 4000 karakter sınırı gibi pek çok avantaj abonelik ile sunulmaya başladı. Hatta şirketlere yönelik bin dolara varan abonelik fiyatları söz konusu.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Amazon
Markalar

Amazon’da “ofise dönüş” krizi

Amazon çalışanları arasında yapılan bir ankete göre, çalışanların neredeyse 4’te 3’ü ofise dönüş zorunluluğunun ardından istifa etmeyi düşünüyor.

Mubadala Getir
Markalar

Getir’in Mubadala’ya devri onaylandı!

Hızlı teslimat ve e-ticaret platformu Getir, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) merkezli yatırım şirketi Mubadala’ya devrediliyor. Rekabet Kurumu, Mubadala’nın devir başvurusunu onayladı.

Days
Hours
Minutes
Seconds