Ara
Close this search box.

eBay, Birleşik Krallık’ta fulfillment hizmeti sunacak

fulfillment
fulfillment

eBay’ın Orange Connex iş birliği ile sunacağı fulfillment hizmeti ile satıcılara daha hızlı teslimat seçenekleri, gelişmiş lojistik yönetimi, daha akıcı süreçler ve gelişmiş satıcı koruması vaat edilecek. Satıcılar, yeni fulfillment hizmeti sayesinde Leicester ve Birmingham şehirlerindeki Parcel and Postal Technology International’da özel sipariş karşılama merkezlerine erişim elde edecek. Satıcılar, burada mallarını depolayabilecekler, paketleyebilecekler ve kargolarının teslim edilmesini sağlayabilecekler.

Fulfillment hizmeti diğer platformlar için de sağlanacak

Yeni fulfillment hizmeti, eBay’in Avrupa’da büyüyen e-ticaret hacmine kayıtsız kalamadığını gösteriyor. Bu hamle ile birlikte eBay, Birleşik Krallık çapındaki satıcılar için daha iyi bir online pazaryeri haline gelmeyi hedefliyor. Satıcılar, Orange Connex-eBay iş birliği ile sunulacak hizmetten eBay üzerinden yaptıkları satışların yanı sıra başka pazaryerleri üzerinden yaptıkları satışlar için de faydalanabilecek. 

eBay, fulfillment için Almanya ve Çin’de de harekete geçmişti

Yeni sipariş karşılama hizmetinin adı, hizmeti başlatmak için eBay UK ile ortaklık kuran küresel lojistik firması Orange Connex’ten geliyor. Orange Connex tarafından sunulan eBay fulfillment sistemi ile alıcılara ertesi gün teslimat, aynı gün işlem ve detaylı olarak takip edilen bir teslimat ve memnuniyet süreci vaat ediliyor. Satıcılar, teslimatla ilgili sorunlara karşı korunuyor ve tüm işlemler merkezi bir entegre platform aracılığıyla yönetiliyor. eBay daha önce Almanya ve Çin’de benzer uçtan uca sipariş karşılama hizmetleri için harekete geçmişti.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Days
Hours
Minutes
Seconds