Ara
Close this search box.

DPD UK, aynı gün teslimat şirketi CitySprint’ı satın aldı

aynı gün teslimat
aynı gün teslimat

Aynı gün teslimat şirketi CitySprint, Avrupa’nın en büyük ikinci posta grubu olan La Poste’nin alt kuruluşu GeoPost’un paket dağıtım ağı DPD Group’un bir parçası olacak. CitySprint’in satın alınması, İngiliz lojistik şirketinin içinde bulunduğu büyüme döneminin bir parçası oldu.

Aynı gün teslimata talep artıyor

DPD UK müşterileri, satın alma işleminden sonra, CitySprint’in Birleşik Krallık’taki teslimat hizmetlerine erişebilecek. CitySprint müşterilerine ise, DPD UK’nin yurt içi ve uluslararası uzmanlığına ertesi gün erişim imkanı sunulabilecek. DPD UK tarafından yapılan açıklamada, işletmelerin acil ve zaman açısından kritik aynı gün teslimatlara daha fazla ihtiyaç duyduğunu; bu hizmetlere yönelik talebin artarak devam ettiğini; CitySprint’ın bunu iyi gözlemlediğini belirtti.

“Aynı gün teslimat, lojistikte büyüyen bir segment”

DPD UK CEO’su Elaine Kerr, “Aynı gün teslimat, lojistik pazarının en hızlı büyüyen segmentlerinden biridir.” açıklaması yaptı. Kerr, “Bu nedenle, bu yeni ve heyecan verici hizmeti müşterilerimize sunmaktan mutluluk duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.

CitySprint CEO’su Gary West ise, satın alma işleminin, hem aynı gün teslimata devam eden güçlü talebin hem de şirketin başarılı büyüme stratejisinin bir göstergesi durumunda olduğunu belirtti. West, “Aynı gün teslimat alanındaki uzmanlığımız ve hizmetlerimiz için yeni fırsatları keşfetmek üzere DPD Group ile çalışmayı dört gözle bekliyoruz.” sözlerini kaydetti.

Anakaranın yüzde 88’ine 1 saat içinde ulaşabiliyorlar

CitySprint’in aynı gün teslimat ağı, Birleşik Krallık genelinde 30’dan fazla hizmet merkezinden oluşuyor. Bu merkezler ile CitySprint, 1 saat içinde anakara nüfusunun yüzde 88’inden fazlasına ulaşabiliyor. DPD UK ise, 84 farklı lokasyonda 10 binden fazla araç ile yılda 300 milyondan fazla paket teslimatı yapıyor.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Days
Hours
Minutes
Seconds