Ara
Close this search box.

Deprem bölgesinde e-ticaret konferansları düzenleniyor

deprem

ETİD, deprem bölgesindeki işletmeleri desteklemek amacıyla e-ticaret konferansları düzenliyor. İlk konferans Adana’da başlayacak, ardından Kahramanmaraş ile Gaziantep’te devam edecek. Konferans serisinde bölgeye özel destek programlarının tanıtımı yapılacak. Deprem bölgesine yönelik e-ticaret destek programlarının tanıtımı ile ticaretin arttırılması hedefiyle düzenlenecek konferanslar, 4 Aralık’ta Adana’da, 5 Aralık’ta Kahramanmaraş’ta ve 6 Aralık’ta da Gaziantep’te gerçekleştirilecek.

ETİD üyesi 119 firma destekliyor

Deprem bölgesinin e-ticaret ile kalkınmasına katkı sunmak amacıyla düzenlenecek konferansların organizatörü ETİD, 119 üye firma ile bölgenin kalkınmasına destek olmayı hedefleniyor. Konferans serisinin destekçileri arasında özel sektörden ETİD üye firmaların yanı sıra Adana Sanayi Odası, Adana Ticaret Odası, Gaziantep Ticaret Odası ve Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası da bulunuyor.

“Deprem bölgesinin ekonomik yaralarının sarılma ihtiyacı devam ediyor”

ETİD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emre Ekmekçi, “6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremin üzerinden 8 ay geçmesine rağmen bölgenin ekonomik yaralarının sarılma ihtiyacı halen devam ediyor. Üye firmalarımızın halihazırda çok kapsamlı destek programları bulunuyor. Hem bu programları tek bir çatı altında tanıtmak hem de yeni programlar için istişarelerde bulunmak için bölgede ‘Deprem Bölgesi E-Ticaret Konferansları’ serisi düzenleyeceğiz.” açıklamasında bulundu.

Ekmekçi, konferans hazırlıkları ile ETİD üyelerinden programları olmayanların da yeni destek programları çalışmaya başladığını vurgulayarak, “Mevcut destek programları da güncelleniyor. ETİD olarak yeni destek programlarına vesile olduğumuz için mutluyuz.” diye konuştu.

Neler konuşulacak?

Deprem Bölgesi E-Ticaret Konferanslarında ele alınacak başlıklardan bazıları şunlar; “E-İhracat Destekleri Programından Nasıl Yararlanırım?”, “Ulusal Pazaryerlerinde Nasıl Satış Yapabilirim?”, “Deprem Bölgesine Özel Destekler Nelerdir?”, “Kadın Girişimcilere Özel Destekler Nelerdir?”, “Kendi E-Ticaret Sitemi Nasıl Kurar ve Satışa Başlarım?”, “Yurtdışı Tüketicilere Nasıl Satış Yapabilirim?”.

ETİD, 16 yıldan bu yana Türkiye’de e-ticaretin sağlıklı gelişmesi için çalışmalar yürütüyor. E-ticaretin Türkiye ekonomisinin itici gücü olması için çeşitli etkinlikler düzenliyor.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Days
Hours
Minutes
Seconds