Ara
Close this search box.

Arsenal, küresel e-ticaret platformu kuruyor

Kuzey Londra futbol kulübü Arsenal, küresel bir e-ticaret platformu için ComAve ile ortaklık duyurdu.

Arsenal

Arsenal, ComAve iş birliği ile küresel çapta Arsenal taraftarlarına e-ticaret deneyimi, sunmak için yenilikçi online bir platform kuracak. Taraftarlar, ComAve aracılığıyla kulüple ilgili etkileşimli oyunlara ve etkinliklere katılabilecek, resmi ürünlere erişebilecek ve her etkileşim için özel deneyimler ve indirimler için kullanılabilen sadakat puanları toplayabilecek.

“ComAve’yi ilk resmi e-ticaret pazar yeri ortağımız”

Arsenal Baş Ticaret Sorumlusu Juliet Slot, şunları söyledi: “ComAve’yi ilk resmi e-ticaret pazar yeri ortağımız olarak aramızda görmekten gurur duyuyoruz. Bu yeni ortaklık, dünya çapındaki taraftarlarımızla bağlantımızı güçlendirme hedefimizi destekliyor. Ayrıca, taraftarlarımıza, kulübümüzle etkileşim kurmaları için yeni ve benzersiz fırsatlar sağlıyor.” Slot, “ComAve, her zaman ileriye gitme hedefimizi paylaşıyor. Ortaklığımız, ayrıca, Arsenal taraftarlarına küresel çapta ulaşarak büyüme hedeflerine ulaşmalarına yardımcı oluyor.” ifadelerini kullandı.

“Arsenal ile ortaklık önemli bir dönüm noktası”

ComAve Bölgesel Yönetici Ortağı Jassim Sulaiti ise, “Önde gelen küresel kulüp Arsenal ile ortaklık kurmak ComAve için önemli bir dönüm noktası. Taraftarlara eşsiz bir alışveriş deneyimi sunmak ve kulüple bağlarını güçlendirmek için heyecanlıyız. Misyonumuz perakende deneyimini yeniden tanımlamak ve taraftar katılımını güçlendirmek ve bu ortaklık bizi bu konuda desteklemek için mükemmel bir fırsat.” sözlerini kaydetti.

Kaynak: www.arsenal.com

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Amazon
Markalar

Amazon’da “ofise dönüş” krizi

Amazon çalışanları arasında yapılan bir ankete göre, çalışanların neredeyse 4’te 3’ü ofise dönüş zorunluluğunun ardından istifa etmeyi düşünüyor.

Days
Hours
Minutes
Seconds