Ara
Close this search box.

Amazon Türkiye, 400 depo operatörü alacak! Amazon Türkiye iş başvurusu nasıl yapılır?

Amazon Türkiye, temmuz ayındaki Prime Day etkinliği için 400 depo operatörü işe alacak. Amazon’daki iş olanakları arasında; müşteri siparişlerinin depolanması, toplanması, paketlenmesi, sıralanması ve gönderilmesi gibi pozisyonlar bulunuyor. Peki, Amazon Türkiye personel alımına nasıl başvurulur?

amazon türkiye iş başvurusu

Amazon Türkiye iş başvurusu başladı. Amazon Türkiye’nin ilk lojistik merkezi, 2022 yılının sonlarında İstanbul Tuzla’da açılmıştı. Merkeze 100 milyon doların üzerinde yatırım yapan Amazon, yeni işe alımlarla büyüyor.

Amazon Prime Day için 400 işçi alımı

Amazon Türkiye, temmuz ayındaki Prime Day etkinliği için 400 depo operatörü alacak. Amazon Türkiye iş başvurusu açıldı. Amazon Türkiye’den yapılan açıklamaya gör, Amazon, yıllardır faaliyet gösterdiği ülkelerde yerel kalkınmaya katkıda bulunarak çok sayıda istihdam ve ekonomik fırsatlar oluşturuyor.

Amazon Türkiye işe alımları devam ediyor mu?

Amazon Türkiye, Tuzla’daki lojistik merkezinde şubat ve nisan dönemlerinde 400’den fazla kişiyi istihdam etmişti. Amazon’un her yıl Prime üyelerine özel olarak düzenlediği ve müşterilere çok sayıda marka ve üründe fırsatların sunulduğu Prime Day etkinliğine yardımcı olmak üzere 400 depo operatörü daha alınacak. Prime Day bu yıl temmuz ayında gerçekleştirilecek.

Amazon’un operasyon ağındaki iş olanakları arasında müşteri siparişlerinin depolanması, toplanması, paketlenmesi, sıralanması ve gönderilmesi ile ilgili pozisyonlar yer alıyor.

Amazon Türkiye iş başvurusu nasıl yapılır?

Siparişlerin toplanması, paketlenmesi ve müşterilere gönderilmesine yardımcı olmak için Amazon Türkiye ekibine katılmak isteyenler şirketin web adresinden başvuruda bulunabiliyor.

Amazon Türkiye’nin çalışanlara sunduğu olanaklar

Fırsat eşitliği sunan Amazon Türkiye’de tüm çalışanlar, rekabetçi maaşların yanı sıra ek sağlık, hayat ve kaza sigortası, genişletilmiş ebeveyn izni, Amazon.com.tr’de çalışan indirimleri ve eğitim dahil olmak üzere kapsamlı yan haklar paketiyle modern, güvenli ve kapsayıcı bir çalışma ortamına katılıyor. Çalışanlar ücretsiz yemek, sıcak içecek ve İstanbul’un Anadolu yakasında belirli kalkış noktalarından ücretsiz ulaşımdan da yararlanabiliyor.

Amazon Prime Day 2024 ne zaman?

Amazon’un Prime Day etkinliği temmuz ayında gerçekleşecek. Prime Day etkinliğine yardımcı olmak üzere 400 depo operatörü daha alınacak.

Amazon Türkiye 400 kişi işe alacak

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Days
Hours
Minutes
Seconds