Ara
Close this search box.

Amazon Prime, Türkiye’de 41 ilde bedava ve hızlı kargo sunuyor

Amazon Prime üyeleri, hızlı teslimat hizmetinden faydalanabiliyor.
Amazon Prime üyeleri, hızlı teslimat hizmetinden faydalanabiliyor.

Amazon Prime üyeleri, “Prime” logolu ürün alışverişlerinde bedava ve hızlı kargo ayrıcalığından yaralanabiliyor. Prime üyeleri; kitaptan elektroniğe, modadan kişisel bakıma kadar birçok kategoride binlerce “Prime” logolu ürüne hızlı kargo ile sahip olabiliyor.

İstanbul, Bursa ve Kocaeli’ndeki Prime üyelerine; 50 lira ve üzeri alışverişlerinde aynı gün teslimat ayrıcalığı sunuluyor. İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Kocaeli, Antalya, Manisa, Bolu ve diğer 10 ildeki üyeler, siparişlerini ertesi gün teslim alabiliyor. Adana, Diyarbakır, Gaziantep, Mersin ve Rize ve 22 şehir de iki gün içinde teslimat hizmeti sağlanıyor.

“Önceliğimiz zamanında ve hızlı teslimat”

Amazon Türkiye Ülke Genel Müdürü Richard Marriott, Amazon.com.tr’yi günlük yaşamın bir parçası haline getirme vizyonuna işaret etti. Marriott, “Amazon Prime ile İstanbul, Bursa ve Kocaeli’nde aynı gün teslimat sunmaya devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı. Marriott, Amazon Prime üyelerine alışveriş ve eğlence gibi benzersiz hizmetler sunduklarını; Amazon.com.tr’de tüm müşterilerinin tecrübelerini geliştirmek için çalışmaya aralıksız devam ettiklerini kaydetti.

Amazon Prime’ın kargo ayrıcalıkları

Prime üyeleri, ücretsiz ve hızlı kargo avantajlarından faydalanabiliyor. Prime’da sunulan bazı kargo seçenekleri şöyle;

Aynı gün teslimat: İstanbul, Bursa ve Kocaeli’nin belirli ilçelerindeki Prime aboneleri, Prime logolu seçili ürünlerde geçerli olmak üzere öğle 12’den önce verilen 50 lira ve üzeri tüm alışverişlerinde, İstanbul için pazar günleri dahil “aynı gün teslimat” ayrıcalığından yararlanabiliyor.

Ertesi gün teslimat: İstanbul, Bursa, Kocaeli, Ankara, İzmir ve 13 şehirde yaşayan Prime üyeleri, seçili Prime logolu ürünlerde teslimatlarını herhangi bir ek ücret ödemeden ertesi gün adreslerine teslim alabiliyor.

İki güne kadar teslimat: Adana, Diyarbakır, Gaziantep, Mersin ve Rize’nin bulunduğu 27 ildeki Prime üyeleri, siparişlerini iki gün içinde teslim alabiliyor. Amazon.com.tr müşterileri, Amazon Prime hizmetlerine aylık 7,90 lira karşılığında sahip olabilir. Amazon.com.tr/prime adresini ziyaret ederek 30 günlük deneme süresinden de faydalanabiliyorlar.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Amazon
Markalar

Amazon, 250 bin kişiyi işe almayı planlıyor

Amazon, yaklaşan tatil alışveriş sezonunda ABD’de 250 bin ulaşım ve depo çalışanı almayı planlıyor. E-ticaret harcamalarının 2024’ün son çeyreğinde genel tatil satışlarını geride bırakması bekleniyor.

Kırgızistan e-ticaret
E-Ticaret

Kırgızistan E-Ticaret Parkı kuracak

Kırgızistan E-Ticaret Parkı kurmayı planlıyor. Kırgızistan Ekonomi ve Ticaret Bakanlığı, ilgili yasa tasarısını kamuoyunun tartışmasına sundu.

Days
Hours
Minutes
Seconds