Ara
Close this search box.

Airbnb, depremzedelere ücretsiz geçici barınma sağlayacak

Airbnb

Airbnb, deprem bölgelerindeki barınma ihtiyacı için harekete geçti. Ücretsiz geçici konaklama sağlamak isteyen ev sahipleri ve ihtiyaç sahiplerini buluşturmayı hedefleyen şirket aynı zamanda depremden etkilenen vatandaşlar için web sitesi üzerinden bağış topluyor.

Gönüllüler de talepte bulunabiliyor

Airbnb’ye bağışlar yalnızca PayPal üzerinden yapılabiliyor. Yalnızca depremzedeler değil yardım için bölgeye giden görevliler ve gönüllüler de konaklama talebinde bulunabiliyor. Ev sahiplerinin konukları ağırlayabilmesi için sunması gereken temel ihtiyaçlar ise tuvalet kağıdı, sabun, nevresim, çarşaf, rezervasyon yapan kişi başına en az bir havlu ve yastık olarak sıralanıyor.

Konaklama talebinde bulunan kişilerin acil barınma ihtiyaçlarının doğrulanması için Airbnb ile ortak çalışan kar amacı gütmeyen yardım kuruluşlarıyla iletişime geçmesi gerekiyor. İlgili kuruluşlar tarafından durumları onaylanan ihtiyaç sahipleri ev sahipleriyle kontak kurabiliyor.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Amazon
Markalar

Amazon’da “ofise dönüş” krizi

Amazon çalışanları arasında yapılan bir ankete göre, çalışanların neredeyse 4’te 3’ü ofise dönüş zorunluluğunun ardından istifa etmeyi düşünüyor.

Mubadala Getir
Markalar

Getir’in Mubadala’ya devri onaylandı!

Hızlı teslimat ve e-ticaret platformu Getir, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) merkezli yatırım şirketi Mubadala’ya devrediliyor. Rekabet Kurumu, Mubadala’nın devir başvurusunu onayladı.

Days
Hours
Minutes
Seconds