Ara
Close this search box.

Afgan petrokimya şirketi, Türkiye’de alternatif e-ticaret platformu kuracak

petrokimya
petrokimya

Global çapta petrokimya ürünleri sunan Noorzad Petrokimya, Türkiye’de de faaliyet gösteriyor. Şirketin yöneticilerinden Serdar Noorzad, Türkiye’de planladıkları e-ticaret projesi hakkında bilgi verdi. Proje, Türkiye’de alternatif bir e-ticaret platformu kurma amacıyla hayata geçirilecek.

Gıda ve giyim dışındaki ürünler sunulacak

Afgan iş insanı Noorzad, Türkiye’deki ünlü e-ticaret markaları arasına girmeyi hedeflediklerini söyledi. E-ticaret projesi ile internet üzerinden gıda ve giyim ürünleri dışında kalan ürünlerin uygun fiyatla tüketiciye ulaştırılmasına olanak sağlayacaklarını vurguladı. Ayrıca, ürettikleri ürünleri uygun fiyatlarla ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı amaçladıklarını söyledi. Afgan iş insanı, “Bu girişimle haksız rekabeti engellemek adına rakiplerimizin fiyatlarını da göz önünde bulunduracağız.” sözlerini kaydetti.

Çin ve Hindistan’dan ithal ürünler satılacak

Noorzad’ın verdiği bilgilere göre, Türkiye’de kurulacak e-ticaret platformunda özellikle Çin ve Hindistan’dan ithal edilen ürünler satışa sunulacak. Şirketin hedefi, Türkiye’yi bir Uzak Doğu pazarına dönüştürme olmayacak. Ancak kur artışı sebebiyle olağanüstü zamlı fiyatlarla ürün satan firmalara karşı tüketiciyi mağdur etmemek hedefleniyor. Noorzad, “Mağduriyet yaşayan Türk halkına alternatif bir e-ticaret platformu sunmak onları da mutlu edecektir.” ifadelerini kullandı.

“E-ihracat yönelen işletmeler kârlı çıktı”

Serdar Noorzad, pandemi sürecinde dijitalleşmenin öneminin daha iyi anlaşıldığını söyledi. Yeni projenin dijital dünya ile ilgili olacağını ifade eden Noorzad, şu ifadeleri kullandı; “Tüketici olarak alışveriş alışkanlıklarımızın değiştiği ve online pazaryerlerine yöneldiğimiz bu dönem yeni iş fırsatlarını da beraberinde getirdi. Dijital dünyanın işletmelere büyük katkısı olduğunu düşünüyorum. Online satış gerçekleştiren ve özellikle e-ihracata yönelen işletmeler, pandemi döneminden kârlı çıktı. Gerçekleştireceğim proje ile dijital alanda daha fazla etkin olan bir marka oluşturmayı hedefliyorum.” diye konuştu.

Noorzad Petrokimya hakkında

Noorzad Petrokimya, 1990 yılında Said Ahmad Noorzad tarafından Afganistan’ın Nimroz kentinde kuruldu. Dubai’de 30 yıldır faaliyet gösteren köklü bir aile şirketi olan şirket, polipropilenler başta olmak üzere çeşitli petrokimya ürünleri tedarik ediyor. şirket, Afganistan ve Türkiye dışında Birleşik Arap Emirlikleri, Türkmenistan, Çin, Özbekistan, Hindistan ve Hollanda’da faaliyet gösteriyor. Dünya’nın birçok ülkesinde bayilik ve iş ortaklarımız bulunan şirketin İstanbul’da şubesi bulunuyor. Şirket; petrol, akaryakıt ve tekstil üzerine ithalat ve ihracat yapıyoruz.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Amazon
Markalar

Amazon, 250 bin kişiyi işe almayı planlıyor

Amazon, yaklaşan tatil alışveriş sezonunda ABD’de 250 bin ulaşım ve depo çalışanı almayı planlıyor. E-ticaret harcamalarının 2024’ün son çeyreğinde genel tatil satışlarını geride bırakması bekleniyor.

Kırgızistan e-ticaret
E-Ticaret

Kırgızistan E-Ticaret Parkı kuracak

Kırgızistan E-Ticaret Parkı kurmayı planlıyor. Kırgızistan Ekonomi ve Ticaret Bakanlığı, ilgili yasa tasarısını kamuoyunun tartışmasına sundu.

Days
Hours
Minutes
Seconds