Ara
Close this search box.

Adana’da “e-ticaret sohbetleri” etkinliği

e-ticaret sohbetleri

Adana’da düzenlenecek “E-Ticaret Sohbetleri” etkinliğinde, e-ticaret ve sınır ötesi e-ticaret şirketlerinin satışlarını nasıl artırabilecekleri konuşulacak. Ayrıca, alanında önemli isimler katılımcıların sorularını cevaplayacak.

Adana Türkmen Riverside Hotel’de Ticimax’ın katkılarıyla düzenlenecek etkinlik ve eğitim programı 30 Ocak 2024 Salı günü 09:00 – 18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Etkinlik konuşmacıları şunlar; ME Consultancy Kurucusu Murat Erdör, Ticimax Channel Account Manager Ekin Erşen, Sipay İş Ortaklıkları Müdürü Burcu Kaya, İda Dijital Kurucusu Aykut Kaymaz, Defterdar Kurucu Ortağı Doğukan Coşkun ve Watchofroyal.com Kurucusu Tolga Sakın.

E-Ticaret Sohbetleri programında e-ticarette başarı ele alınacak

Uygulamalı eğitim programında e-ticarete başlangıç süreçleri ele alınacak, katılımcılara bir web sayfası yaptırılacak ve en iyi sayfayı yapan kişiye e-ticaret altyapısı hediye edilecek. Aynı günün akşamında gerçekleştirilecek “E-Ticaret Sohbetleri” programında ise, “E-Ticarette Başarılı Olmanın Yolları” teması işlenecek.

Etkinlikte; e-ticaret ve sınır ötesi e-ticaretin şirketler için sunduğu fırsatlar, Türkiye’de ve yurt dışında pazarlama çalışmaları, ödeme sistemleri, yurt dışı şirket kurulumu, online satış yaparken dikkat edilmesi gerekenler gibi konular ele alınacak.

Etkinlik katılımcıları arasında e-ticaret girişimcileri, KOBİ’ler, girişimini büyütmek isteyenler, dijital pazarlama profesyonelleri, şirketlerin e-ticaret ve pazarlama yöneticileri, pazarlama uzmanları, danışmanlar, sosyal medya uzmanları ve marka yöneticileri bulunuyor.

“E-Ticarete Başlıyorum” Eğitimi İçin Tıklayın!

“E-Ticarette Başarılı Olmanın Yolları” Semineri İçin Tıklayın!

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Days
Hours
Minutes
Seconds