WORLDEF Magazine’in 18. sayısı yayımlandı!

worldef magazine

WORLDEF Magazine, e-ticaret ve e-ihracat yapan ya da yapmak isteyen firmalara ve kişilere ekosistem hakkında dikkat çeken haberler ve makaleler sunmayı amaçlıyor. Ekosistemin aktörlerine vizyon katmayı hedefleyen dijital dergi, WORLDEF editörleri ve yazarları tarafından hazırlanıyor.

Ayda bir yayımlanan derginin 18. sayısı worldefvakfi.org’te ve dijital dergi platformlarında yerini aldı. Akbank’ın katkılarıyla hazırlanan WORLDEF Magazine; Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone’un dergi platformlarından ve https://worldefvakfi.org/magazine adresinden ücretsiz olarak indirilebiliyor. Öte yandan, WORLDEF Magazine, basılı olarak da çeşitli kurum ve kuruluşlara dağıtılıyor.

WORLDEF Magazine’in 18. sayısında neler var?

KOBİ’lerin E-Ticarette Çözüm Ortağı: Akbank

Akbank’ın KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz, WORLDEF Magazine’in kapak dosyasına konuk oldu. Akbank, e-ticaret ve e-ihracat özelinde KOBİ’lere neler vaat ediyor? Müşterileri için hangi hizmetlere aracılık ediyor? Akbank, KOBİ’lerin online alışveriş platformlarına katılmalarına nasıl destek oluyor? KOBİ’lere bankacılık hizmetleri ile hangi avantajları sağlıyor? Bu soruların cevaplarını veren Bülent Oğuz, KOBİ Bankacılığının geleceği hakkında da ipuçları verdi.

Diğer başlıklar

WORLDEF Magazine’de 18. sayısındaki başlıklar şöyle;

• E-Ticaret Ekosisteminde Neler Oluyor?
  • WORLDEF, 6 Yaşında!
  • Metaverse, Markalara Yeni Gelir Fırsatları Sunuyor!
  • Körfez’de E-Ticaret Patlaması Yaşanıyor; Türk Firmaları İçin Büyük Fırsatlar Var!
  • Yeni Bir Yönetim Yaklaşımı: Modüler Ve Birleştirilebilir
  • Anadolu’da E-Ticaret Ve E-İhracat Seferberliği
  • B2B E-Ticaret Büyüme Sancıları Çekiyor
  • Pazarlama Analitiği Nedir, Ne İfade Eder?
  • Migros Sanal Market, Son 2 Yılda 6 Kat Büyüdü
  • “Canlı E-Ticaret” Çığ Gibi Büyüyor
  • E-Ticaretin Davos’u İçin Geri Sayım Başladı

WORLDEF Magazine tüm sayıları için tıklayın!

WORLDEF Magazine 18. sayısını ücretsiz indirmek için tıklayın!