WORLDEF E-Ticaret Vakfı Eskişehir’de eğitim konferansı düzenliyor

WORLDEF E-Ticaret Vakfı

Türkiye’nin e-ticaret ve e-ihracat sektörlerinde derinlemesine uzmanlaşmayı hedefleyen profesyoneller için özel olarak hazırlanan E-Ticaret ve E-İhracat Eğitim Konferansı, WORLDEF E-Ticaret Vakfı tarafından, Eskişehir Ticaret Odası ve azall.com’un organizasyon partnerliği ve ikas’ın ana sponsorluğunda, 10-12 Ekim Tarihleri arasında Eskişehir Ticaret Odasında gerçekleşecek. Sınırlı sayıda katılımcının kabul edileceği ve ücretsiz olarak sunulacak bu özel etkinlikte, sektördeki son trendlere odaklanılacak.

Konferansta katılımcıları neler bekliyor?

Eğitim konferansı ile katılımcılara rakiplerinden bir adım öne geçmeleri için gereken bilgi ve becerilerin sunulması hedefleniyor. Alanında uzman eğitmenler ve konuşmacıların yer aldığı eğitim oturumlarının yapılacağı bu özel etkinlikte, e-ticaret ve e-ihracat konuları, sektör trendleri ve stratejileri masaya yatırılacak. Ayrıca, katılımcıları benzer ilgi alanlarına sahip sektör profesyonelleri ile ağ kurma fırsatları bekliyor.

Eğitime kimler katılmalı?

E-ticaret ve e-ihracat sektöründe ileri seviye bilgi ve beceri arayışında olanlar, niş konularda uzmanlaşmayı hedefleyen girişimciler, şirket liderleri ve pazarlama profesyonelleri, sektördeki en son yenilikleri ve stratejileri öğrenerek kariyerlerini ileriye taşımak isteyenler eğitime katılabilir.

Sınırlı sayıda katılımcının kabul edileceği ücretsiz eğitim etkinliğine katılmak için başvuru linkine buradan ulaşabilirsiniz.