Türkiye’nin en büyük e-ticaret etkinliği: WORLD ECOM EXPO

WORLD ECOM EXPO
world ecom expo

WORLD ECOM EXPO, 29-30-31 Mart 2022 tarihleri arasında 3 gün boyunca Antalya’daki Pine Beach Belek’te düzenleniyor. E-ticaret ekosisteminin tüm paydaşlarının buluşacağı etkinlikte, 75’ten fazla stantta network olanakları sunuluyor.

WORLD ECOM EXPO İÇİN TIKLAYIN!

35 ülkeden bin 200 katılımcı

WORLD ECOM EXPO’da 35 ülkeden 1200’den fazla katılımcı ve 50’den fazla konuşmacı yer alıyor. Ayrıca, 43 global pazaryeri, 27 küresel yatırımcı ve girişim sermayeleri, 137 küresel perakende markaları da Türkiye’nin en büyük e-ticaret etkinliğine katılıyor. Hem tatil hem eğlence hem de iş toplantısı konseptinde organize edilen WORLD ECOM EXPO, e-ticaret ekosisteminde bu ölçekte ilk etkinlik olacak.

WORLD ECOM EXPO KATILIMCILARI İÇİN TIKLAYIN!

B2B eşleştirme fırsatı

WORLD ECOM EXPO, B2B eşleştirme sistemi sayesinde farklı alanda ürün ve hizmet sunan katılımcılarla doğrudan iletişim imkanı sağlıyor. Bu sayede katılımcı firmalara, global iş birlikleri ve sponsorluk fırsatları elde edebiliyor. Firmalar, WORLD ECOM EXPO’da düzenlenecek etkinlikleri takip ederek, pazar segmenti bilinirliğini artırabilecek. Etkinlik, ayrıca, farklı kültürleri ve farklı pazarları deneyimleme fırsatı sunuyor.

WORLD ECOM EXPO KONUŞMACILARI İÇİN TIKLAYIN!

Hem e-ticaret hem iş hem tatil

WORLD ECOM EXPO, Türkiye’nin tatil cenneti Antalya’daki Pine Beach Belek’te düzenleniyor. Katılımcılar, otelin konforunun yanında sezon öncesi deniz keyfi yaşayabilecek. Ayrıca, eğlenceli aktiviteler ve yemekli programlar da düzenlenecek.

WORLD ECOM EXPO PROGRAMI İÇİN TIKLAYIN!

Okan Bayülgen, WORLD ECOM EXPO’da

WORLD ECOM EXPO, sürpriz konu ve konuklara da sahne olacak. Ünlü talk showcu Okan Bayülgen, etkinlikteki bir oturumda moderatör olacak. “Okan Bayülgen ile Metaverse Talk Show” etkinliğinde e-ticaret özelinde metaverse konuşulacak. IdeaSoft ve Hollanda merkezli Ultra Fulfilment Center sponsorluğunda gerçekleştirilecek talk show, önemli isimleri ağırlayacak. Etkinlikte sürpriz konuklar da yer alacak. Konuklardan bazıları şunlar: Sefamerve kurucusu Mehmet Metin Okur,  4129 Grey CEO’su Alemşah Öztürk, Next Akademi Başkanı Levent Erden, Ideasoft Kurucusu ve CEO’su Seyhun R. Özkara.

WORLD ECOM EXPO sponsorları

• Brand Mentor
  • 360 E-Ticaret
  • EMYD
  • E-Ticaret İşletmecileri Derneği (ETİD)
  • Elektronik Ticaret Derneği (ELİDER)
  • Ege İhracatçı Birlikleri (EİB)
  • Ankara Sanayi Odası (ASO)

WORLD ECOM EXPO SPONSORLUĞU İÇİN TIKLAYIN!

WORLD ECOM EXPO hakkında

E-ticaret için ufuk açıcı fikirlerin ve “Ecom Matchmaking” temasının ele alınacağı WORLD ECOM EXPO, e-ticaret ekosisteminin paydaşlarına e-ticaret özelinde küresel çapta vizyon sağlama amacı taşıyor. Perakendecilerden servis sağlayıcılara, global pazaryerlerinden satıcılara, girişimcilerden yatırımcılara kadar çok sayıda paydaşa ev sahipliği yapacak olan etkinlik; e-ticaret odaklı B2B eşleşmelere ve küresel iş birliklerine zemin hazırlamayı hedefliyor.

WORLD ECOM EXPO’YA KATILMAK İÇİN TIKLAYIN!