Ara
Close this search box.

Rally, ödeme sistemleri için 12 milyon dolar yatırım aldı

ödeme sistemleri

E-ticaret ödeme sistemleri geliştiren Rally’nin CEO’su Jordan Gal’e göre pandemi sırasında e-ticarette bir artış yaşansa da, ekonominin soğumasıyla birlikte rekabet arttı ve tüccarlar yazılım yatırımı yapabileceklerini düşünmeden önce daha dikkatli davranmaya başladı. Gal, e-ticaretteki yarışın arttığını ve pastanın artık büyümediğini, kalanın daha da yoğun bir rekabet için paylaşıldığını söylüyor. Rally, 12 milyon dolar yatırım aldı ve e-ticaret ödeme sistemlerini geliştirmek için kullanacak.

Rally ‘başsız’ hizmeti sunacağını duyurdu

E-ticaret tüccarları için bir bileşenli ödeme sistemleri platformu olan Rally, işini iki bölüme ayırdı. İlk bölüm, Salesforce Commerce Cloud, Magento ve BigCommerce gibi ticaret araçlarına entegrasyonlarla tüccarların olduğu yerde buluşmaya odaklanırken; ikinci bölüm ise tüccarlara “başsız” bir ekosistem sunuyor. “Başsız” terimi, web sitesinin ön ucu veya arka ucu değiştirilebilirliğini ifade ediyor ve birini değiştirmenin diğerini etkilememesi anlamına geliyor. Rally CEO’su Jordan Gal, henüz ayrıntı veremese de, Rally’nin önde gelen ve arkadaşlığı olan şirketlerle iş birliği yapmak üzere olduğunu ve “başsız hizmeti” sunacaklarını yakında duyuracaklarını söylüyor.

E-ticarette sürdürülebilirlik

Gal, Rally’yi Shopify ekosistemi dışındaki tüccarlar için ödeme araçları oluşturmak amacıyla Rok Knez ile birlikte kurdu. Daha önce CartHook adlı bir ödeme sistemleri şirketiyle ilgili olan her ikisi de, Gal’a göre 2021’de Pantastic’e satılmadan önce Shopify tüccarları için neredeyse 3 milyar dolarlık işlem yaptı.

Şu anda 50 e-ticaret tüccarıyla çalışan Rally, ödeme işleme ile bir tıklamalı ödeme ve satın alma sonrası teklif araçları sunarak satın alımı çoklu gelir kanalına dönüştürüyor. Tüccar, ödeme işleminden sonra teklifler sunarak, örneğin, tüketiciye bir “teşekkür” sayfasına gitmek yerine, aboneliği yükseltme veya benzer ek ürünler satın alma gibi seçenekler sunuyor. Bu, ödeme işlem akışını kesintiye uğratmadan gerçekleşiyor.

Satıcılar gelirlerini %12’den fazla artırdı

Rally’nin “satın alma sonrası teklif” uygulaması, tüccarların gelirlerini ortalama %12’den fazla arttırmalarına yardımcı olmuştur. Öte yandan Gal, son 12 ayda Rally’nin ekip boyutunun ikiye katlandığını ve aylık brüt mal hacmi milyonlarca dolara ulaştığını söyledi..

TechCrunch, Rally’nin 6 milyon dolar topladığını daha önceden rapor etmişti. Şirket, Seri A yatırımı olarak 12 milyon dolar daha yatırım aldığını da duyurdu. Yatırım, March Capital’ın liderliğinde Felix Capital, Commerce Ventures, Afore Capital, Alumni Ventures ve Kraken Ventures’in katılımıyla gerçekleşti. Yeni yatırım, 2023’ün ilk çeyreğinde kapandı ve Rally’ye toplamda 18 milyon dolar risk sermayesi desteği sağladı.

Rally

E-ticaret ödeme platformu Rally, March Capital liderliğindeki Series A yatırım turunda 12 milyon dolar yatırım aldı. Felix Capital, Commerce Ventures ve Afore Capital gibi yatırımcılar da bu tura katıldı. Şirket, Magento ve BigCommerce gibi e-ticaret araçlarına entegrasyonlar sağlayan segment ve “headless” sunan diğer bir ekosistemlerden oluşuyor.

Şirket ayrıca ödeme işlemiyle birlikte satış sonrası teklif araçları da sunarak satıcıların gelirini ortalama %12 artırmalarına yardımcı oluyor. Yeni yatırım, girişimcinin yeni pazarlara girmesi, entegrasyonları genişletmesi, dolandırıcılık korumasını güçlendirmesi ve web3 özelliklerini geliştirmesi gibi pazarlama stratejilerine odaklanmak için kullanılacak.

‘Rally’ e-ticarette ne gibi ödeme yöntemi sunuyor?

Rally, e-ticaret ödeme sistemleri geliştiren bir şirkettir. E-ticaret tüccarları için bir bileşenli ödeme sistemleri platformu olan Rally, Salesforce Commerce Cloud, Magento ve BigCommerce gibi ticaret araçlarına entegrasyonlarla tüccarların olduğu yerde buluşmaya odaklanırken; aynı zamanda tüccarlara “başsız” bir ekosistem sunmaktadır. Şirket ayrıca ödeme işlemiyle birlikte satış sonrası teklif araçları da sunarak satıcıların gelirini ortalama %12 artırmalarına yardımcı oluyor. Firma, 2019 yılında kurulmuştur.

E-ticaret platformu, birçok ödeme yöntemi sunar. Bunlar arasında kredi kartı, banka kartı, PayPal, Amazon Pay ve Apple Pay gibi popüler ödeme yöntemleri bulunur. Ayrıca, kullanıcılarının ödemelerini daha güvenli hale getirmek için dolandırıcılık koruması sağlar. Ayrıca, satış sonrası teklifler sunarak satıcıların gelirlerini artırmalarına yardımcı olur. Bu teklifler, müşterilerin alışveriş sepetlerindeki ürünleri satın almadan önce farklı indirimler veya teklifler sunarak, satın alma işlemlerini tamamlamalarını teşvik etmeyi amaçlar.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Mubadala Getir
Markalar

Getir’in Mubadala’ya devri onaylandı!

Hızlı teslimat ve e-ticaret platformu Getir, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) merkezli yatırım şirketi Mubadala’ya devrediliyor. Rekabet Kurumu, Mubadala’nın devir başvurusunu onayladı.

Days
Hours
Minutes
Seconds