Orta Doğu’nun en büyük pazaryerlerinden Noon, Türk firmalarla buluşuyor!

noon

Orta Doğu’nun en önemli pazaryerleri arasında yer alan Noon, 29-30-31 Mart 2022 tarihleri arasında 3 gün boyunca Antalya düzenlenecek olan ve Türkiye’de bu ölçekte gerçekleştirilecek ilk ve en büyük e-ticaret etkinliği WORLD ECOM EXPO’da Türk firmaları ile bulaşmaya hazırlanıyor.

Noon, Türk firmalara Orta Doğu pazarında pek çok fırsat sunuyor

Orta Doğu’nun en önemli pazaryerleri arasında yer alan Noon, WORLD ECOM EXPO’da Türk firmalarla bir araya gelecek. Türk firmalarının Orta Doğu pazarında yer almaları için pek çok fırsat barından platform; Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ve Mısır gibi ülkelerde hizmet veriyor. Sahip olduğu ürün portföyü ile Orta Doğu e-ticaret pazarının en önde gelen platformlarından biri olan Noon, WORLD ECOM EXPO’da düzenleyeceği workshoplar ile Türk firmaların Orta Doğu pazarı hakkında daha fazla bilgiye ulaşmalarını sağlayacak

2021 yılında üst üste ikinci kez “Suudi Arabistan’da en etkili ikinci marka” seçilen Noon, tüketicilere; elektronik, moda, güzellik ve bebek ürünleri gibi pek çok kategoride alışveriş imkânı sunuyor.

Noon hakkında

2016 yılında Suudi Arabistan Krallığı Kamu Yatırım Fonu ile Emaar Properties başkanı Mohamed Alabbar arasındaki ortak bir girişim ile faaliyetlerine başlayan Noon, Orta Doğu’nun dijital ortamının geleceğini güvence altına alarak, bölgesel tabanlı dijital şirketlerden oluşan bir ekosistemi teşvik etmeyi amaçlıyor.

2019 yılında Mısır’da da faaliyet göstermeye başlayarak Orta Doğu’da en büyük pazaryerlerinden biri haline gelen platform; elektronik, moda, güzellik ve bebek ürünleri gibi pek çok kategoride tüketicilere hizmet veriyor. Son dönemde yaptığı yatırımlarla Orta Doğu genelinde dağıtım operasyonlarını ve hizmetlerini geliştirmeye devam eden Noon, yerel yeteneklerin gelişmesi için olanaklar yaratmayı hedefliyor.

WORLD ECOM EXPO hakkında

“Ecom Matchmaking” temasının ele alınacağı WORLD ECOM EXPO, e-ticaret ekosisteminin paydaşlarına e-ticaret özelinde küresel çapta vizyon sağlama amacı taşıyor. Perakendecilerden servis sağlayıcılara, global pazaryerlerinden satıcılara, girişimcilerden yatırımcılara kadar çok sayıda paydaşa ev sahipliği yapacak olan etkinlik; e-ticaret odaklı B2B eşleşmelere ve küresel iş birliklerine zemin hazırlamayı hedefliyor. Üç gün 2 gece Antalya’daki Pine Beach Belek’te konaklamalı olarak düzenlenen e-ticaret etkinliği, e-ticaret ekosisteminin tüm paydaşlarını buluşturuyor.

WORLD ECOM EXPO’da 35 ülkeden 1200’den fazla katılımcı ve 50’den fazla konuşmacı yer alıyor. Ayrıca, 43 global pazaryeri, 27 küresel yatırımcı ve girişim sermayeleri, 137 küresel perakende markaları da Türkiye’nin bu konseptteki ilk e-ticaret etkinliğine katılıyor. Hem tatil hem eğlence hem de iş toplantısı konseptinde organize edilen WORLD ECOM EXPO, e-ticaret ekosisteminde bu ölçekte ilk etkinlik olacak.