Ara
Close this search box.

“Hızlı teslimat, teslimat ağının en maliyetli halkası”

hızlı teslimat
hızlı teslimat

Covid-19 pandemisi ile beraber tüketici davranışlarında yaşanan değişim birçok noktada etkisini gösterdi. Bu değişimden en çok etkilenen alanların başında ise teslimat süreleri geliyor. worldefvakfi.org’e değerlendirmelerde bulunan PackUpp Kurucu Ortak ve COO’su Rıdvan Göçemen, pandemi dönemin hızlı teslimatın önemini gözler önüne serdiğini söyledi.

“Hızlı teslimatın önemi pandemi döneminde anlaşıldı”

Covid-19 pandemisinin teslimatta hızın gelişiminde büyük rol oynadığını aktaran Göçemen, “Bilindiği gibi covid-19 ile başlayan eve kapanma süreçleri ile birlikte hızlı teslimatın önemi ciddi anlamda ortaya çıktı. E-ticaret teslimat süreçleri sadece Türkiye’de değil Globalde de çok uzun sürelerde son kullanıcıya ulaşmakta. Dünya ortalamasına baktığımızda 3-4 iş günü içerisinde sipariş verdiğiniz bir ürün kapınıza geliyor” dedi.

Sundukları hizmetlerle sektörde farklılık yarattıklarını vurgulayan Göçemen, “2020 yılında PackUpp olarak sektöre girmemizle birlikte kurumsal müşterilerimize aynı-gün ve sonraki gün teslimat hizmeti sunmaya başlayarak sektöre bir yenilik getirmiş olduk” diye konuştu.

“Hızımızı artırmamız gerekiyor”

Teslimat süreçlerinde dikkat edilmesi gereken noktalara da değinen Göçemen, “Hızlı teslimat, teslimat ağının en maliyetli halkasıdır. Enflasyonun bu denli arttığı bir dönem de hem maliyetleri kısmamız hem de son kullanıcının ihtiyaçları doğrultusunda hızımızı artırmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Göçemen, açıklamalarının son kısmında, “Gelişmiş yazılım ile birlikte dağıtım algoritmalarını kullanarak maliyetleri düşürmeliyiz. Teslimatta şeffaflık ile tüm dağıtım sürecini son kullanıcıya göstererek onu bilgilendirmeliyiz, teslimatın hızından ziyade doğru teslimat daha önemlidir” sözlerini kaydetti.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Amazon
Markalar

Amazon’da “ofise dönüş” krizi

Amazon çalışanları arasında yapılan bir ankete göre, çalışanların neredeyse 4’te 3’ü ofise dönüş zorunluluğunun ardından istifa etmeyi düşünüyor.

Days
Hours
Minutes
Seconds