ELİDER ve ABİAD, Adana’da ‘Bilişim ve E-Ticaret Zirvesi’ düzenliyor

ELİDER

Zirvenin, ‘Deprem Sonrası Ticaretin Canlandırılması ve E-İhracat’ teması ile 5 Ekim’de Adana Ticaret Odası Konferans Salonu’nda gerçekleşeceği belirtildi. Deprem sonrası bölgede ticaretin canlandırılması için yapılması gerekenlerin ve e-ticaret ve e-ihracat konularının ele alınacağı zirvede, katılımcıları uzman konuşmacıları ve başarılı girişimcileri dinleme ve yeni iş birliği fırsatlarının beklediği ifade edildi.

ELİDER tarafından yapılan paylaşımda, “ELİDER & ABİAD ortaklığıyla düzenlenen organizasyonda alanında uzman konuşmacılar, başarılı girişimciler ve buluşabileceğiniz potansiyel iş ortaklarınızla vakit geçirme fırsatı yakalayacağınız etkinliğimizi duyurmaktan mutluluk duyuyoruz!” ifadeleri yer aldı.

Zirvede katılımcıları neler bekliyor?

ELİDER ve ABİAD ortaklığıyla düzenlenen zirve, işlerini geliştirmek, yeni iş fırsatlarına kapı açmak ve sektördeki son gelişmeleri takip etmek isteyen katılımcılara fırsatlar sunacak. Deprem sonrası bölgede ticareti yeniden canlandırmak, işini büyütmek ve yurt dışına açılmak isteyen işletmeler için e-ihracat konusu masaya yatırılacak.

İş dünyası temsilcilerinin, deneyimlerini ve bilgilerini paylaşacakları zirvede, sektördeki en son trendler konuşulacak. Aynı zamanda, başarılı girişimcilerin katılım göstereceği zirvede, girişimciler deneyimlerini aktaracak.