Ekol360 ve ChannelEngine’den iş birliği

iş birliği

Ekol360 ve ChannelEngine arasında gerçekleşen iş birliği ile e-ticaret ve lojistik çözümlerinin sorunsuz şekilde ve bir arada sunulması hedefleniyor. Bu sayede, müşterilerin Avrupa online perakende pazarında daha büyük başarılar elde etmesi öngörülüyor.

Ekol360’ın ortaya çıkan iş birliğinde, Avrupa’daki stratejik konuma sahip depoları ve sipariş karşılama alanında sahip olduğu tecrübesiyle katkı sunacağı, ChannelEngine’in ise entegrasyonuyla işletmelere, lojistik süreçlerini sadeleştirme ve çevrimiçi varlıklarını 700’ü aşkın pazaryerinde ve satış kanalında artırabilme imkanı sunacağı aktarıldı.

‘İş birliğimiz Türk markalarının küresel pazaryerlerine kolaylıkla ulaşmasını sağlayacak’

Ekol360’ın uluslararası alandaki yatırımlarının hız kesmeden devam ettiğini ve yurt dışı operasyonlarının büyüyerek ilerlediğini dile getiren Ekol360 E-ticaret Lideri Melike Özeker, Ekol360 olarak ChannelEngine ile iş ortaklığımızı, değerli bir adım olarak görüyoruz. Teknoloji güçlerimizi birleştirmemizi sağlayacak bu sinerji sayesinde, Türk markaları küresel pazaryerlerinde kolaylıkla yer alabilecek.” dedi.

Müşterilerine en yüksek kalitede hizmet sunma ve siparişlerini her seferinde doğru şekilde ve tam zamanında teslim etme sözü verdiklerini dile getiren Özeker, “Bu yeni işbirliğimiz müşterilerimize sorunsuz ve verimli sipariş karşılama çözümleri sunma yolculuğumuzda önemli bir başlangıcı temsil ediyor.” diye konuştu.

‘Türk e-ticaret pazarının sunduğu muazzam potansiyelden faydalanma şansını yakalayacağız’

ChannelEngine CEO’su Jorrit Steinz, “Ekol360 ile iş birliğimizi kamuoyuyla paylaşmaktan heyecan duyuyorum. ChannelEngine için önemli bir kilometre taşı olma özelliği taşıyan bu iş birliği sayesinde, Türk e-ticaret pazarının sunduğu muazzam potansiyelden faydalanma şansını yakalayacağız. Ekol360 ile güçlerimizi birleştirerek çevrim içi perakendecilere e-ticaret faaliyetlerini çok daha yukarılara taşımaları için ihtiyaç duydukları araçları ve kaynakları sağlayabileceğiz.” dedi.

ChannelEngine’in e-ticaret ve pazaryeri entegrasyon kapasitesiyle Ekol360’ın uluslararası lojistik deneyimini bir araya getiren iş ortaklığında, operasyonel mükemmelliği artırmanın ve satın alma yolculuğu boyunca müşterilere çok daha iyi bir deneyim sunmanın hedeflendiği aktarıldı.