Denizli’de e-ticaret ve e-ihracat konuşulacak

e-ticaret ve e-ihracat

WORLDEF’in Bölgesel E-Ticaret ve E-İhracat Konferansları, Ege Bölgesi’nin yıldızı Denizli’de devam ediyor. Türkiye İş Bankası ana iş ortaklığı ve Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) organizasyon partnerliği ile “Denizli E-Ticaret ve E-İhracat Konferansı 2021” düzenleniyor. Konferans, 23 Aralık 2021 Perşembe günü Denizli Merkezefendi Kültür Merkezi’nde gerçekleştiriliyor. Konferansta; e-ticaret ve e-ihracat sektörüne önemli bir katkılar sağlayan profesyoneller, girişimciler ve firmalar bir araya geliyor. Ücretsiz konferansa katılım için sadece ön kayıt gerekiyor.

KAYIT VE KONFERANS HAKKINDA DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN!

E-ticaret ekosisteminin temsilcileri tecrübelerini paylaşacak

Denizli E-Ticaret ve E-İhracat Konferansı kapsamında protokol konuşmalarının ardından keynote sunumlar ve üç farklı panel düzenlenecek. Panel başlıkları şöyle: “Türk Girişimciler İçin Yeni Nesil E-İhracat ”Etsy”, “Bütünleşik E-İhracat”, “E-İhracat Başarı Hikayeleri”.

Konferans, gelişen ve değişen e-ticaret ve e-ihracat ekosistemine uyum sağlamak isteyen tüm işletmeler ve girişimciler için önemli fırsatlar sunuyor. Denizli iş çevrelerine, ekosistemdeki önemli markaların temsilcileri ve e-ticaret profesyonelleri ile networking imkanı sunuyor. Sınır ötesi e-ticaret yapmak isteyen bölge firmalarda e-ihracat farkındalığı oluşturmayı hedefleyen konferansta, ekosistemin profesyonelleri çeşitli sunumlar yaparak, e-ihracat tecrübelerini paylaşıyor. Ayrıca, sınır ötesi e-ticarette dünyadaki son uygulamalar, trendler ve pratik çözümler hakkında bilgiler sağlanıyor.

Dünyada büyüyen e-ihracat pazarına dikkat çekmek ve geleneksel ihracatçıların, yerel üreticilerin uluslararası pazarlarda e-ihracat yapmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen konferanssa, Denizli ve çevresindeki il ve ilçelerden çok sayıda katılım bekleniyor.

Konferansın sponsorları ve partnerleri

Denizli E-Ticaret ve E-İhracat Konferansı, Türkiye İş Bankası’nın ana iş ortaklığı ile düzenleniyor.  Denizli İhracatçılar Birliği’ni (DENİB) organizasyon partneri olduğu konferansın partnerleri ve destekleyenler şunlar;

Diamond sponsorlar

• T-Soft
  • Prapazar
  • MOKA

Platin sponsorlar

• Yalmans
  • CDEK
  • Asset Lojistik

Gold sponsor

• Four Season Etsy

Partnerler

• Biggbrands
  • Inter Patent

Destekleyenler

• Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği (BASİAD)
  • Denizli Sanayiciler ve İşadamları Derneği (DESİAD)
  • Denizli Ticaret Borsası (DTB)
  • Elektronik Ticaret Derneği (ELİDER)
  • Makine Sanayici İş İnsanları Derneği (MAKSİAD)
  • Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli
  • Avrasya Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneği (AYSİAD)
  • Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği (DETGİS)
  • Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Denizli
  • Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GESIFED)
  • Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Denizli

Bölgesel E-Ticaret ve E-İhracat Konferansları

WORLDEF bölgesel e-ticaret ve e-ihracat konferansları, Türkiye’yi bölgesel bir e-ticaret merkezi haline getirme vizyonu ile düzenlenmektedir. E-ticaret ve e-ihracat konferansları ile e-ihracatın KOBİ’lere ve perakende markalarına daha ulaşılabilir olması hedeflenmektedir. Konferanslar, yerel ve bölgesel firmaların vizyonuna hizmet etmektedir.

DENİZLİ E-TİCARET VE E-İHRACAT KONFERANSI