Bursa E-Ticaret ve E-İhracat Konferansı, iş çevrelerini profesyoneller ile buluşturuyor

e-ihracat konferansı

Bursa E-Ticaret ve E-İhracat Konferansı, 18 Kasım 2021 Perşembe günü Bursa Merinos Atatürk Kültür Kongre Merkezi’nde düzenleniyor. Konferansta; e-ticaret ve e-ihracat sektörüne önemli bir katkılar sağlayan profesyoneller, girişimciler ve firmalar bir araya geliyor.

KONFERANS HAKKINDA DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN!

Ekosistemin temsilcileri e-ihracat tecrübelerini paylaşacak

E-ihracat konferansı kapsamında, açılış konuşmaları ve keynote sunumların ardından bazı paneller düzenlenecek. Panel başlıkları şöyle: “Türkiye’nin E-İhracat Kalkınma Stratejisi”, “Küresel Rekabetten Çıkış Yolu: E-Ticaret”, “Perakendeyi Yeniden Tasarlamak”, “Bütünleşik E-İhracat”.

Gelişen ve değişen dünyaya uyum sağlamak isteyen tüm işletmeler ve girişimciler için önemli katkılar sunacak konferansta, ekosistemdeki önemli markaların temsilcileri, detaylı sunumlar yapacak. Sektörde faaliyetlerine yeni başlayacak girişimcilere veya sektörde büyümek isteyen firmaların temsilcileri, Bursa’nın başarılı girişimlerinin başarı hikayelerini de dinleme fırsatı bulacak.

Dünyada büyüyen e-ihracat pazarına dikkat çekmek ve geleneksel ihracatçıların, yerel üreticilerin uluslararası pazarlarda e-ihracat yapmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen Bursa E-Ticaret ve E-İhracat Konferansı’na Bursa ve çevresindeki il ve ilçelerden çok sayıda katılım bekleniyor.

Konferansın sponsorları, partnerleri, destekleyenleri

Bursa E-Ticaret ve E-İhracat Konferansı, Türkiye İş Bankası’nın ana iş ortaklığı ile düzenleniyor. Comio Dijital Pazarlama’nın organizasyon partneri olduğu konferansın sponsorları, partnerleri ve destekleyenler şunlar;

Diamond sponsorlar

• T-Soft
  • Prapazar
  • Asset Grup