Amazon Prime Day başladı!

Prime Day

E-ticaret devi Amazon, Prime Day kampanyası hakkında bilgileri, düzenlediği etkinlikte paylaşmıştı. Etkinlikte, indirimlerin bu yıl 11 Temmuz – 17 Temmuz tarihleri arasında düzenleneceği ve ‘İndirim Avcıları’ sistemi açıklanmıştı.

Yüz binlerce üründe indirim

E-ticaret devinin, Prime üyelerine özel en büyük indirim dönemi Prime Day kampanyası 11 Temmuz tarihi ile başladı. 17 Temmuz’a kadar çok sayıda üründe önemli oranlarda indirimler yapılacağı ve indirimlerin 17 Temmuz saat 23.59’a kadar devam edeceği bilgisi paylaşıldı.

Prime üyeleri için yılın en büyük indirim dönemi olan Prime Day indirimlerinde teknolojiden kişisel bakıma, kitaptan gıdaya ve elektronikten giyime her kategoride yüz binlerce üründe indirimler olacağı belirtildi.

‘İndirim Avcıları’ görevlendirildi

Bu yıl gerçekleştirilen Prime Day kampanyasında önceki yıllardan farklı olarak, e-ticaret devi, indirime girecek ürün ve markaları müşteriler ile birlikte belirledi. Bu kapsamda, müşterilerinin indirim taleplerini toplamak için ‘İndirim Avcıları’ sistemini ortaya koyan Amazon, Türkiye’nin en çok takip edilen influencer’larından olan ve bugüne kadar kaçırılmayacak indirimleri takipçileriyle paylaşan isimlerden oluşan İndirim Avcıları’nı görevlendirdi.

İndirim Avcıları, Prime Day’e kadar takipçilerinden indirim istedikleri marka ve ürün tercihlerini topladı. Prime Day indirimleri belirlenirken de bu ürünlere öncelik verilmesi sağlandı.

“Prime Day, bu yıl Türkiye’de tam bir hafta boyunca sürecek”

İndirimlerin gerçekleşeceği tarihlerin ve kampanyanın içeriğinin duyurulduğu etkinlikte konuşan Amazon Türkiye Ülke Müdürü Richard Marriott, “Prime, tasarruf, kolaylık ve eğlenceyi bir arada sunduğu benzersiz üyelik programımız. Üyelerimize yıl boyunca Prime’a özel fırsatlar, ücretsiz ve hızlı teslimat seçenekleri, Prime Video ve Prime Gaming’in sağladığı kapsamlı eğlence deneyimleriyle, tek bir üyelikle hem alışveriş hem eğlencede tasarruf yapma fırsatı sunuyoruz. Prime üyelerimize, amazon.com.tr‘de yılın bugüne kadarki en iyi indirim oranlarını sunduğumuz kampanyamız, bu yıl Türkiye’de tam bir hafta boyunca sürecek.” dedi.

‘Yenilikçi bir kampanya hazırladık’

Marriott, Amazon olarak bu yıl Prime üyelerini kutlamak için müşteri odaklarını bir adım ileri taşıyarak yenilikçi bir kampanya hazırladıklarını belirtti.

İndirim Avcıları’nın görevlendirmesi hakkında bilgi veren Richard Marriott, “Müşterilerimiz Prime Day indirimlerinde görmek istedikleri ürün ve markaları Prime İndirim Avcıları aracılığıyla bize iletebilecek. İster yeni trend olmuş bir ürünü denemek ister favori ürünlerinizi yedeklemek için, tek yapmanız gereken alıveriş listenizi oluşturup Prime İndirim Avcılarını takip ederek indirimde görmek istediklerinizi onlara iletmek.” diye konuştu.