Ahbap, AFAD, Türk Kızılayı ve AKUT’un dijital destek kartları satışa çıktı

Dijital Destek Kartları

Kahramanmaraş’ta gerçekleşen ve 10 ilde yıkıma sebep olan depremlerin ardından ülke çapında yardım seferberliği başladı. Türkiye’nin dört bir yanından vatandaşlar erzak, eşya ve para bağışında bulunuyor.  Güvenilir ve hızlı bağış için AFAD, Türk Kızılayı ve AKUT’un dijital destek kartları Trendyol, Hepsiburada ve N11’de satışa sunuldu.

50 TL ile 1000 TL arasında dijital destek kartlarını pazaryerleri üzerinden hızlı bir şekilde alarak afet bölgesi için bağışta bulunulabiliyor.

AKUT Varsa Hayat Var Yardım Kartı

AKUT’un dijital yardım kartının açıklamasında “AKUT Varsa Hayat Var destek kartını satın alarak, ülkemizde depremlerden zarar gören canlıların kurtarılması için çalışan AKUT gönüllülerinin ihtiyaçlarının karşılanmasına destek olabilirsiniz. Bu ürün dijital bir üründür. Fiziki gönderimi olmayacaktır” ifadeleri yer aldı.

Afad Deprem Bölgelerine Yardım Kartı

AFAD’ın yardım kartı açıklamasında ise “6 Şubat 2023 tarihinde başta Kahramanmaraş, Gaziantep, Hatay, Malatya, Adıyaman illerimiz başta olmak üzere 11 ilimizi derinden etkileyen ciddi bir deprem yaşadık. AFAD aracılığı ile deprem bölgelerindeki depremzedelere fayda sağlayabilmek adına teyit edilmiş anlık beslenme, giyim, ısınma, barınma malzemeleri ihtiyaçlarına ve bölgede ilerleyen zamanlarda doğabilecek her türlü ihtiyaca cevap verebilmek için çabalıyoruz. Siz de bu çabamıza katkıda bulunmak isterseniz. Afad Deprem Bölgelerine Yardım Kartı satın alabilir, afetzedelerimize yardım eli uzatabilirsiniz. Destekleriniz için teşekkür ederiz. Dijital Destek Kartı dijital bir üründür, Fiziki kart gönderimi yapılmaz” ifadeleri kullanıldı.

Ahbap Deprem Bölgelerine Destek Kartı

Ahbap’ın kart açıklamasında da “6 Şubat 2023 tarihinde başta Kahramanmaraş, Gaziantep, Hatay, Malatya, Adıyaman illerimiz başta olmak üzere 11 ilimizi derinden etkileyen ciddi bir deprem yaşadık. Ahbap Derneği olarak deprem bölgelerindeki depremzedelere fayda sağlayabilmek adına teyit edilmiş anlık beslenme, giyim, ısınma, barınma malzemeleri ihtiyaçlarına ve bölgede ilerleyen zamanlarda doğabilecek her türlü ihtiyaca cevap verebilmek için çabalıyoruz. Siz de bu çabamıza katkıda bulunmak isterseniz Dijital Destek Kartı satın alabilir, afetzedelerimize yardım eli uzatabilirsiniz. Destekleriniz için teşekkür ederiz. Dijital Destek Kartı dijital bir üründür, Fiziki kart gönderimi yapılmaz” ifadeleri yer aldı.

Türkiye Kızılay Derneği Deprem Bölgelerine Destek Kartı

Kızılay’ın açıklamasında “06.02.2023 tarihinde Kahramanmaraş Pazarcık ilçesinde ve çevre illerde şiddetli bir deprem meydana gelmiştir. Türk Kızılay, depremin ardından Kahramanmaraş ve depremden etkilenen tüm bölgeler için yardım malzemesi sevkiyatını başlatmıştır. Depremden etkilenen vatandaşlarımız için deprem bölgelerine giyim, barınma ve beslenme malzeme sevkiyatlarımız aralıksız olarak devam ediyor, siz de Kızılay Pazarcık Depremi Dijital Destek Kartı satın alarak depremlerden etkilenenlere yardım edebilirsiniz. Bu ürün dijital bir üründür. Fiziki gönderimi olmayacaktır” sözlerine yer verildi.

Amazon’da “ofise dönüş” krizi

Amazon çalışanları arasında yapılan bir ankete göre, çalışanların neredeyse 4’te 3’ü ofise dönüş zorunluluğunun ardından istifa etmeyi düşünüyor.